GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μποϊκοτάζ τώρα! CEO Ryanair: "Τεμπέληδες που ψηφίζουν παλαβούς οι Έλληνες"‏

Από τον Κώστα Παπαδή.  Μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον της χώρας μας εξαπέλυσε ο Michael O’Leary, CEO της αεροπορικής εταιρείας R...




Από τον Κώστα Παπαδή. 

Μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον της χώρας μας εξαπέλυσε ο Michael O’Leary, CEO της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, χαρακτηρίζοντας τους Έλληνες έθνος συνταξιούχων που "κάθονται και πίνουν καφέ που περιμένουν τους Γερμανούς, τους Πορτογάλους και τους Ιρλανδούς να τους σώσουν".
"Οι Έλληνες νόμιζαν ότι εκλέγοντας ένα μάτσο παλαβούς θα γλίτωναν τη λιτότητα" σημείωσε παραθέτοντας σειρά ψευδών στοιχείων όπως ότι μόνο το 11% των Ελλήνων πληρώνει φόρους ενώ το 52% των νοικοκυριών έχει ως βασική πηγή εσόδων τις συντάξεις.
Η απάντηση του λαού μας στον κ. O’Leary δεν μπορεί να είναι άλλη από ένα γενικευμένο μποϊκοτάζ στη Ryanair. Η ιρλανδική εταιρεία έχει ιστορία σε επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας. Το 2007 όταν επιχειρούσε να αποκτήσει ολιγοπωλιακό έλεγχο στο χώρο των ευρωπαϊκών αερομεταφορών είχε στραφεί εναντίον της Κομισιόν γιατί δεν τιμώρησε (επαρκώς) την Ελλάδα στην περίπτωση των λεγόμενων "παράνομων" επιδοτήσεων της Ολυμπιακής.
Το πραγματικό μίσος της εταιρείας για τη χώρα μας όμως γιγαντώθηκε το 2013 όταν ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, αρνήθηκε να μειώσει τους φόρους που καταβάλλει η εταιρεία. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το αεροδρόμιο επεσήμανε ότι "έχει επιλέξει να στηρίζει έμπρακτα τις αεροπορικές εταιρείες που επενδύουν σε διαρκή, μακροχρόνια παρουσία, προσβλέποντας σε ανάπτυξη, ενώ έκανε λόγο για πρακτικές κανιβαλισμού από την πλευρά της Ryanair".
Τέτοιες εταιρείες δεν έχουν χώρο στην Ελλάδα, να φύγετε, να πάτε αλλού κ. O’Leary...

4 σχόλια

  1. Και στην φωτογραφία παίζει το πουλί του, όχι μόνο όταν μιλάει ο αρχιμ@λάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως σαυτα που λεει μαλλον εχει δικαιο οσο και αν δεν μας αρεσει.Εχουμε το υψηλοτερο ποσοστο συνταξεων επι του ΑΕΠ σε ολο τον δυτικο κοσμο.Γυρω στο 18%.Αν δεν μας αρεσει ο τυπος μπορουμε να ξεκινησουμε κοβοντας τις συνταξεις των 3πλοσυνταξιουχων των 4πλοσυνταξιουχων των ενστολων 45ρηδων που το παιζουν απομαχοι κλπ.Αν δεν σας αρεσουν αυτες οι περικοπες ξεκινηστε με τις 20000 ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ τυπου Κωπαιδος.Αν δεν σας αρεσουν ουτε αυτες ψαξτε να βρειτε χωρα γιατι εδω δεν θα μεινει τιποτα απο αυτα που ξερατε.Δεν ειστε σε νηπιαγωγειο.Σοβαρευτειτε .Να εκτιματε και τους ξενους που δεν μασανε τα λογια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λες ρε Thales... σιγα μη μας κανει κουμαντο το καθε τσουτσεκι! Πολλοι ελληνες ζουν απο συνταξεις (γονεων κλπ) επειδη οι ιδιοι ειναι ανεργοι! οχι απο επιλογη (εκτος ισως καποιων εξαιρεσεων που υπαρχουν φυσικα σε ολες τις χωρες)! Επισης αν αυτος ο γελοιος θελει ο κοσμος να δουλευει 14 ωρες τη μερα γιατι ετσι τον βολευει σαν μεγαλοεπιχειρηματιας που ειναι.... ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ! το 8 ωρο επιτευχθηκε με αγωνες και αιμα! Δε ηρθαμε σ αυτη τη ζωη για να δουλευουμε 14 και 16 ωρες τη μερα ωστε να αυγατιζουν τα κεφαλαια των μεγαλοεταιριων! Αν θελει να δουλεψει αυτος τοσες ωρες! Εγω θελω να δουλευω 8 και θα παλευω για να μην ελαστικοποιηθει ποτε αυτο μου το δικαιωμα! Και το ποιον ψηφιζουμε ειναι δικη μας δουλεια! Να κοιταει το ιπταμενο ΚΤΕΛ που εχει φτιαξει ο καραγκιοζης. Μπουκοταζ απο σημερα αν και ΠΟΤΕ δεν ειχα μπει στην ιπταμενη κασα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι δυσαρεστημενοι πελατες εχουν φτιαξει ιστιοσελιδα οπου γραφουν τα ΑΙΣΧΗ της εταιριας! Συμφωνα με αρθρο της σελιδα αυτης η Ryanair ειναι η πιο μισητη εταιρια στον κοσμο μετα την AXA ασφαλιστικη!
    http://www.ihateryanair.org/
    Ο τυπος πεταει με τσιμα τσιμα τα καυσιμα, οι πιλοτοι του ειναι ανασφαλιστοι και πληρωνουν μονοι τους τη στολη τους. 2 αεροσκαφη τους τρακαραν μεταξυ τους στο αεροδρομιο του Δουβλινου ενω βρισκονταν ακομα στο εδαφος (ευτυχως χωρις θυματα)! Να κοιταει τα χαλια του ο αθλιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση