GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Guardian: Η Ευρώπη εκδικείται τον Τσίπρα

Το εξώφυλλο του αυριανού Guardian: Η Ευρώπη εκδικείται τον Τσίπρα.

Το εξώφυλλο του αυριανού Guardian: Η Ευρώπη εκδικείται τον Τσίπρα.

2 σχόλια

  1. Δηλαδή τι περιμένατε; Πως οι Ευρωπαίοι υπηρέτες των τοκογλύφων θα σας έκαναν το χατίρι; Γιατί; Αφού θέλατε Ευρώ και συμφωνία με κάθε θυσία.

    Τόσο στοιχίζει το ευρώ, και η χώρα είναι η θυσία....δεν είναι ακριβό βρε αδερφέ;;; ΣΤΑΥΡΟΤΣΙΠΡΑΦΩΦΟΜΕΙΜΑΡΑΚΗ;;;Αν σας εκβιάζουν και πιστεύετε πως αυτά που σας λένε ότι βλάπτουν τη χώρα, φύγετε αμέσως....Τι κάθεστε και συζητάτε; Ποιό το νόημα; Να μας πείτε πως είναι κακοί οι τοκογλύφοι;

    Εμείς το ξέραμε, αυτό είπαμε όταν απορρίψαμε την πρότασή τους, την οποία εσείς φέρατε τώρα...
    Εσείς ξέρετε τις συνέπειες των όσων κάνατε με το να υποταχτείτε; Αν ΟΧΙ είστε βλάκες με περικεφαλαία, αν ΝΑΙ είστε δοσίλογοι. Διαλέξτε......

    Αυτά προς το παρόν. Η επόμενη συνεδρίαση της βουλής προτείνω να γίνει στο Δαφνί. Να έχουν τα χάπια πρόχειρα......σιγά μην πληρώνει ο κόσμος από αύριο στο δημόσιο !!!!!!! μάλλον πως θα κοιτάζει πως να πάρει κανένα Καλάσνικοφ από τι πιο μάγκες είναι οι μουσουλμάνοι;;;....ΌΧΙ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΌΧΙ ΣΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΝ ΝΕΟΝΑΖΊ..... .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έσπασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κάτω από το βάρος των αφόρητων πιέσεων των Γερμανών. Ετοιμάζεται να υπογράψει μια επαίσχυντη συμφωνία με τους δανειστές, τους οποίους εκλιπαρεί γονατιστός για… τρίτο Μνημόνιο!

    Ζήτησε και πήρε από το λαό ένα παρήφανο και αγέρωχο «Όχι» με ποσοστό 63,1%. Το «πούλησε» όμως ο πρωθυπουργός πριν καν περάσει μια βδομάδα! Διαχειρίστηκε το «Όχι» του λαού λες και είχε νικήσει το… «Ναι»!

    Τώρα το μόνο που απομένει να κάνει ο Τσίπρας είναι να βάλει στην κυβέρνησή του και τον… Σταύρο Θεοδωράκη του Ποταμιού, τον οποίο οι Γερμανοί θέλουν σφοδρότατα να τον αντικαταστήσει στην πρωθυπουργία!

    Εκτός από τους 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που διαφώνησαν και αρνήθηκαν με τον έναν ή τον άλλο ή τον τρίτο τρόπο να στηρίξουν την κατάπτυστη επιλογή Τσίπρα να μετατρέψει το «Όχι» του λαού σε «Ναι» της κυβέρνησης στους όρους των Γερμανών, συνέβη και κάτι άλλο, αρκετά σημαντικό. Δεκαπέντε, ναι 15, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψαν κείμενο με το οποίο δηλώνουν ότι ψήφισαν «Ναι» στη Βουλή αναγκαστικά! Δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι αυτοί οι αριστεροί βουλευτές θα ψηφίσουν «Ναι» και στη σίγουρα επαίσχυντη συμφωνία, όταν αυτή θα έρθει στη Βουλή, με όλες τις προσθήκες που επίτηδες θα κάνουν οι Γερμανοί για να εξευτελίσουν εντελώς τον Αλέξη Τσίπρα.

    Το Βερολίνο δεν ξεχνά ποτέ. Αν ο Αλέξης Τσίπρας νομίζει ότι επειδή προσκύνησε τους Γερμανούς, αυτοί θα τον αφήσουν στην εξουσία, είναι πολύ βαθιά νυχτωμένος. Το γράφουμε και το ξαναγράφουμε ότι θα τον ανατρέψουν οπωσδήποτε οι Γερμανοί τον Τσίπρα. Θα τον έχουν γελοιοποιήσει όμως πρώτα ώστε να φύγει περιφρονημένος από τον ελληνικό λαό, ξεφτιλισμένος, όχι σαν το παληκάρι που αντιστάθηκε στους Γερμαναράδες, αλλά ως αυτός που τελικά υπέκυψε στο συσχετισμό δυνάμεων......ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση