GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένωση 133 χωρών εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

Από το "PRESS-GR" Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας www.nikosklitsikas.gr/ Τα αμερικάνικα κι ευρωπαϊκά ΜΜΕ έκαναν τα πάντα ώ...

Από το "PRESS-GR"
Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας
www.nikosklitsikas.gr/

Τα αμερικάνικα κι ευρωπαϊκά ΜΜΕ έκαναν τα πάντα ώστε να εξαφανιστεί αυτή η...
είδηση! Κι εκείνο που είναι πλέον φανερό, είναι πως στο "παιχνίδι" της απόκρυψης ειδήσεων έχουν μπει πολιτικά κόμματα και κινήματα που δήθεν εκφράζουν την ρεαλιστική "αριστερά". Αφού έχει αποκαλυφθεί ο ρόλος της "σοσιαλιστικής" διεθνούς στην υπηρεσία των τραπεζιτών, έχουν μπει μπροστά εξαγορασμένα κόμματα, δήθεν ανανεωτικής, ή ρεαλιστικής αριστεράς.
Στις 14 και 15 Ιούνη, στην Σάντα Κρούζ της Σιέρας, στη Βολιβία, συγκεντρώθηκαν 133 ηγέτες κι αντιπρόσωποι χωρών (μεταξύ αυτών η Κίνα και η Ινδία), όπου αποφάσισαν τη δημιουργία μιαςσυμμαχίας εναντίον της Νέας Τάξης πραγμάτων, των ΗΠΑ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της σκιώδους παγκόσμιας κυβέρνησης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, όπως και του ρόλου του ΟΗΕ.
Ενάντια σ' όλους αυτούς συντονίζουν τις δυνάμεις τους οι 133 χώρες, που επισήμως έχουν ονομαστεί: Ομάδα των 77 και της Κίνας‘, αν και στην πραγματικότητα συμμετέχουν 113 χώρες.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικόλας Μαδούρο, του Ισημερινού Ραφαέλ Κορρέα, ο Ραούλ Κάστρο με μια χαρισματική οικονομική ανάλυση έθεσε ωμά το ζήτημα: "Είναι αναγκαίο να αναζητήσουμε μια νέα οικονομική και χρηματοδοτική πολιτική, έξω από τον έλεγχο των υπερασπιστών του νεοφιλελευθερισμού, το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα, τον παγκόσμιο οργανισμό εμπορίου που προσπαθούν να μας διαιρέσουν...".
Επισημάνθηκε στη Σύνοδο των 133 χωρών, η επίθεση που δέχονται από τις ΗΠΑ και τη μυστική υπηρεσία της CIA, δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις και χώρες, όπως το πραξικόπημα στην Ουκρανία, η επίθεση στη Συρία κ.ο.κ.
Ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες, έστειλε σαφές μήνυμα (το είδαμε μόνον στους Times of India): "Αν ο Ομπάμα συνεχίσει τις επιθέσεις εναντίον του λαού της Βενεζουέλας, είμαι σίγουρος πως μπροστά σ' αυτές τις προβοκάτσιες κι επιθέσεις, η Βενεζουέλα κι η Λατινική Αμερική, θα είναι ένα δεύτερο Βιετνάμ για τις ΗΠΑ"!
Το γενικό συμπέρασμα αυτής της Συνόδου Ανεξαρτησίας είναι η θέληση λαών και δημοκρατικών κυβερνήσεων να ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στη επικρατούσα σημερινή "παγκόσμια τάξη" και να επισημάνουν πως "η σημερινή αδικία κι εκμετάλλευση όχι μόνον δεν είναι 'νόμιμη', αλλά είναι και ανήθικη"!

6 σχόλια

 1. H επιγραφη λεει Towards a new world order for a good life. Που γραφει εναντια στη Νεα Ταξη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό σε πείραξε εσένα τώρα...λες και αλλάζει η ουσία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μα αλλάζει η ουσία αφού γράφει ακριβώς το αντίθετο από ότι ο τίτλος του Ελληνικού άρθρου! Προφανώς άλλη μια είδηση μεταφρασμένη με τον τρόπο που πουλάει στο Ελληνικό κοινό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ..................ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΛΕΕΙ=ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΜΑΛΛΟΝ 2 ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΡΑ.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΝΚ ---ΓΙΑΝΚ =ΓΙΑ ΙΣΟΡΩ
  ΠΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μόνο καὶ μόνο ποὺ συμμετέχει ἡ Ἰνδία, θὰ ἔπρεπε νὰ σᾶς προβληματίσει. Ἔχω ζήσει δύο χρόνια ἐκεῖ καὶ μπορῶ νὰ σᾶς πῷ μετὰ βεβαιότητος ὅτι εἶναι ἡ πλέον παγκοσμιοποιημένη χώρα τοῦ κόσμου. Καθημερινὰ γίνονται ἰριδοσκοπήσεις σὲ πε´ριπου 1.000.000 ἄτομα καὶ φακελλώνονται χειρότερα ἀπὸ τὴν κάρτα τοῦ πολίτη ποὺ προσπαθοῦν νὰ μᾶς περάσουν ὅλα τὰ κόμματα ποὺ ψηφίζετε ἐδῶ καὶ χρόνια.

  Ἐπιπλέον, ἐὰν ἡ Κίνα συμμετέχει, τότε ἔχετε τὸν μισὸ πληθυσμὸ τῆς γῆς νὰ τάσσεται ὑπὲρ τῆς παγκοσμιοποιήσεως. Ἡ ἰνδία ἔχει 1.267.750.000 καὶ ἡ Κίνα 1.368.470.000. Ὑπολογίσατε καὶ τὶς ἄλλες χῶρες καθῶς καὶ τὴν Εὐρώπη καὶ ἡ παγκοσμιοποίηση εἶναι γεγονός. Ἡ Ἀμερικὰ ἔχει προχωρήσει ἕνα βῆμα ἀκόμη καὶ ἔχει ἐφαρμόσει τὸ ἀστυνομοκρατούμενο κράτος. (Police State), ποὺ εἶναι τὸ τελικὸ στάδιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση