GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την χάσατε; Η "Αχαρνής" ξανά στο αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στις 14-15/8

Σε επανάληψη θα παρουσιαστεί η πολιτική κωμωδία του Αριστοφάνη "Αχαρνής", την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Αυγούστου 2015. ...

Την χάσατε; Η

Σε επανάληψη θα παρουσιαστεί η πολιτική κωμωδία του Αριστοφάνη "Αχαρνής", την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Αυγούστου 2015. Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, μετά την ακύρωση της παράστασης "Νεφέλες", που είχε προγραμματιστεί γι αυτές τις ημερομηνίες.

Όπως πληροφορεί το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το έργο "Αχαρνής" παρουσιάστηκε αρχικά στις 10 και 11 Ιουλίου - μέσα σε πολύ δύσκολες πολιτικές και οικονομικές συνθήκες - με αποτέλεσμα αρκετοί θεατές να μην καταφέρουν να μεταβούν στην Επίδαυρο. Ωστόσο, τώρα, θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν και μάλιστα με νέες, χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων, 15 ευρώ ενιαία τιμή στο κάτω διάζωμα και 10 ευρώ στο άνω διάζωμα, έτσι ώστε να καταστεί πιο εφικτή η προσέλευση του κόσμου.

Η κωμωδία "Αχαρνής", που παρουσιάζεται με υπέρτιτλους στα αγγλικά, για να διευκολυνθούν και οι ξενόγλωσσοι θεατές, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία - δραματουργική επεξεργασία Γιάννη Κακλέα, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον 'Αρη Σερβετάλη, τον Φάνη Μουρατίδη, τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση