GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοδωράκης: Δεν βγαίνουν οι μέρες για τις 20 Σεπτεμβρίου

«Είναι σίγουρο ότι για τις 20 του μήνα υπάρχει μεγάλη δυστοκία, δεν βγαίνουν οι μέρες» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωρά...

Θεοδωράκης: Δεν βγαίνουν οι μέρες για τις 20 Σεπτεμβρίου

«Είναι σίγουρο ότι για τις 20 του μήνα υπάρχει μεγάλη δυστοκία, δεν βγαίνουν οι μέρες» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μετά τη συνάντησή του με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και πρόσθεσε ότι η παρούσα Βουλή έπρεπε να αλλάξει τον εκλογικό νόμο και τάχθηκε υπέρ ενός αναλογικότερου νόμου.

«Να τηρηθεί απολύτως το Σύνταγμα για την εκλογική διαδικασία» κάλεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ τόνισε πως «Οι αντιθέσεις δεν πρέπει να κρύβονται αλλά οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να συζητούν ακόμα και αν διαφωνούν μεταξύ τους».

Για τη συνάντησή του με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη είπε: «Του εξήγησα ότι πρέπει να τηρηθεί το Σύνταγμα, να εξαντληθούν, δηλαδή, οι διερευνητικές εντολές και μετά να δημιουργηθεί μια υπηρεσιακή κυβέρνηση». Τέλος, θετικός εμφανίστηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στο ενδεχόμενο διεξαγωγής εκλογών στις 27 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση