GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

30 χρόνια από το "Like a Virgin"!

 Ακόμα και αν κάποιος έχει γεννηθεί πολύ πρόσφατα, πχ μετά το 2000, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρει την βασίλισσα της ποπ και σίγου...

30 χρόνια από το
 Ακόμα και αν κάποιος έχει γεννηθεί πολύ πρόσφατα, πχ μετά το 2000, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρει την βασίλισσα της ποπ και σίγουρα έχει ακούσει ακόμα και τις πρώτες τις επιτυχίες. 
Σαν σήμερα το 1985, το πρώτο άλμπουμ της Μαντόνα "Like a Virgin" , γίνεται ο πρώτος δίσκος από γυναίκα καλλιτέχνιδα που ξεπερνά σε πωλήσεις τα 5 εκατομμύρια.
Αν και τυπικά ήταν το δεύτερο στούντιο άλμπουμ της ( το ντεμπούτο της έγινε με το Madonna: The First Album), ουσιαστικά ήταν αυτό που την έκανε διάσημη. Το "σκανδαλώδες" Like a Virgin έλαβε μικτές κριτικές, αλλά ήταν μια τεράστια εμπορική επιτυχία, ενώ ήταν το πρώτο άλμπουμ της που έφτασε στο νούμερο ένα στα Billboard 200.
Στην Αμερική έχει γίνει πλατινένιο με πωλήσεις 10 εκατομμυρίων αντίτυπων, ενώ παγκοσμίως έχει πουλήσει πάνω από 21 εκατομμύρια.
Και το old time classic πλέον βίντεο, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση