GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια δολοφονία 8μελούς οικογένειας στο Τέξας των ΗΠΑ

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η άγρια δολοφονία μιας οικογένειας στο Τέξας, που βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμούς μέσα στο σπίτι τους, ...

Άγρια δολοφονία 8μελούς οικογένειας στο Τέξας των ΗΠΑ
Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η άγρια δολοφονία μιας οικογένειας στο Τέξας, που βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμούς μέσα στο σπίτι τους, μετά από τηλεφώνημα των γειτόνων στην αστυνομία.
Ο Ντουέιν και η Βάλερι Τζάκσον και τα εξι παιδιά τους (το μικρότερο 6 ετών) δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους στο Βόρειο Χιούστον. Όταν έφτασε η αστυνομία, μέσα στο σπίτι, εκτός από τα πτώματα, βρήκε και τον δράστη της επίθεσης, ακόμα οπλισμένο.
Ο 48χρονος Ντέηβιντ Κόνλει παραδόθηκε στις αρχές μετά από διαπραγματεύσεις με την αστυνομία. Πρόκειται για σεσημασμένο εγκληματία με μεγάλο ποινικό μητρώο, που εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, ωστόσο ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρά του και η σχέση του με την οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση