GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στιούαρτ - Λότνερ: Μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας "American Ultra"

Ευκαιρία για επανένωση δύο παλιών συμπρωταγωνιστών του Twilight, της Κρίστεν Στιούαρτ και του Τέιλορ Λότνερ, αποτέλεσε η πρεμιέρα της ...

Στιούαρτ - Λότνερ: Μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας
Ευκαιρία για επανένωση δύο παλιών συμπρωταγωνιστών του Twilight, της Κρίστεν Στιούαρτ και του Τέιλορ Λότνερ, αποτέλεσε η πρεμιέρα της ταινίας «American Ultra», στην οποία πρωταγωνιστεί η Στιούαρτ.
Έτσι, οι δύο πρώην συμπρωταγωνιστές βρέθηκαν και πάλι μαζί και φωτογραφήθηκαν με άνεση στο κόκκινο χαλί, όπως παλιά.
Η 25χρονη Κρίστεν, σχολιάζει το Hollywood Life, δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο συνοδό για την πρεμιέρα της καινούργιας της ταινίας, που έγινε στις 18 Αυγούστου, από τον 23χρονο Τέιλορ Λότνερ.
Οι δυο τους έχουν παραμείνει καλοί φίλοι από τότε που συμπρωταγωνίστησαν στην τριλογία Twilght Saga και ο Λότνερ δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίξει την αγαπημένη του φίλη σ' αυτήν τη σημαντική βραδιά για την ηθοποιό.
Το "American Ultra" είναι ένα φιλμ δράσης σε σκηνοθεσία Νίμα Νουριζάντε και σενάριο του Μαξ Λάντις. Στην ταινία πρωταγωνιστούν εκτός από την Κρίστεν Στιούαρτ, ο Τζέσι Αιζενμπεργκ, Τόφερ Γκρέις κ.α. και βγάνει στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 21 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση