GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κωνσταντοπούλου: Θα συμπράξω ως ανεξάρτητη με τη Λαϊκή Ενότητα - ΒΙΝΤΕΟ

Τη σύμπραξή της με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ως ανεξάρτητη, ανακοίνωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης...

Κωνσταντοπούλου: Θα συμπράξω ως ανεξάρτητη με τη Λαϊκή Ενότητα - ΒΙΝΤΕΟ

Τη σύμπραξή της με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ως ανεξάρτητη, ανακοίνωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην ΕΣΗΕΑ.

«Σε αυτές τις εκλογές θα είμαι παρούσα. Θα είμαι ενεργή, όπως από χρόνια αποφάσισα και δεσμεύθηκα απέναντι στους συμπολίτες μου. Θα είμαι στο πλάι εκείνων που, για άλλη μία φορά, αναλαμβάνουν την ευθύνη. Θα συμπράξω ως ανεξάρτητη, συνεργαζόμενη με τη Λαϊκή Ενότητα, που αποτελεί το πρώτο ανάχωμα σε αυτή τη λαίλαπα που εξαπολύθηκε με την προκήρυξη των εκλογών. Θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε αυτό το ανάχωμα να αποτελέσει ένα πλατύ μέτωπο που θα μας περιέχει όλους και όλες, όσους και όσες συμμεριζόμαστε και μοιραζόμαστε κοινούς σκοπούς, κοινές αξίες, κοινά ιδεώδη, κοινές δεσμεύσεις και κοινή και ενεργή την αίσθηση ευθύνης απέναντι στο λαό, απέναντι στην κοινωνία, απέναντι στην Ιστορία», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Θα συμπράξω και θα συμβάλλω, με όλες μου τις δυνάμεις ως οφείλω κατά την άποψή μου, προκειμένου σε αυτό το εγχείρημα, δημιουργίας ενός μετώπου που θα είναι πλατύ, που θα είναι ευρύ, να συμπράξουν επίσης εκείνοι και εκείνες που έχουν ιστορικά, με τη στάση τους, με την πορεία τους, με την ιστορία τους, σηματοδοτήσει τους αγώνες για αντίσταση, για δημοκρατία, για δικαιώματα», υπογράμμισε και συνέχισε:

Η κυρία Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι είναι περήφανη για τους συντρόφους της που είπαν «όχι» και όπως είπε έδειξαν αντανακλαστικά και δημιούργησαν μια κοινοβουλευτική ομάδα που έγινε τρίτη δύναμη στη Βουλή. Χαρακτήρισε ακόμα, «χυδαία συκοφαντία το γεγονός ότι κατηγορήθηκαν ότι το  έπραξαν  «σαν έτοιμοι από καιρό».  

«Θα συμβάλω ώστε αυτό το ανάχωμα να γίνει ένα πλατύ μέτωπο και  να συμπράξουν και εκείνοι που έχουν σηματοδοτήσει με τους αγώνες τους την αντίσταση» αναφέροντας τα ονόματα του Μανώλη Γλέζου, της Σοφίας Σακοράφα, του Μίκη Θεοδωράκη και της Πέπης Ρηγοπούλου.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση