GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ιλένια Ουίλιαμς μιλά για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Υπάρχει κάποιο νέο ανακοινώσιμο όσον α...

Η Ιλένια Ουίλιαμς μιλά για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
Υπάρχει κάποιο νέο ανακοινώσιμο όσον αφορά τα επαγγελματικά σας;
Ιδίως με τις πολιτικές εξελίξεις, το τελευταίο που θα μπορούσαμε να έχουμε είναι επαγγελματικά νέα και ανάλογες συζητήσεις. Δεν έχω απολύτως τίποτα, δυστυχώς.
Πώς βιώνετε τώρα την κατάσταση;
Όπως όλοι. Θυμάμαι τον εαυτό μου παιδί, όταν καθόμουν στην πολυθρόνα μαζί με τον παππού μου και με βοηθούσε στο μάθημα της ιστορίας πριν δώσω εξετάσεις. Όταν διαβάζαμε τα κεφάλαια του εμφυλίου, σταματούσε και διηγούνταν καταστάσεις που και ο ίδιος είχε βιώσει. Εγώ τον κοιτούσα αποσβολωμένη και του έλεγα: «Εμείς ευτυχώς δεν θα τα ζήσουμε ποτέ αυτά και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι όνειρα για τη ζωή μας». Εκείνος μού απαντούσε: «Το ελπίζω, κορίτσι μου» και με συμβούλευε να είμαι πάντα δυναμική. Τώρα, πάλι επικρατεί ένα κλίμα διχασμού. Είμαι παγωμένη και πολύ θλιμμένη.
Εργάζεστε από φοιτήτρια;
Παράλληλα με τις σπουδές μου στην Ελλάδα, ακόμη και όταν επέστρεψα από το εξωτερικό, δούλευα. Έχω άλλο ένα έτος ουσιαστικά για να τελειώσω και το πανεπιστήμιο στην Αγγλία. Εννοείται ότι θα πάρω το πτυχίο μου, απλά, επειδή αυτό απαιτεί λίγο χρόνο παραπάνω, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθυστέρησα. Μόλις επέστρεψα στην Ελλάδα, ξεκίνησα κατευθείαν δουλειά, πρώτα στην Πόπη Τσαπανίδου στο Star και μετά στην Τατιάνα Στεφανίδου. Το καλό είναι βέβαια ότι μπορώ να ολοκληρώσω τις σπουδές μου χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνω στην Αγγλία. Απλά πρέπει να παρακολουθώ μαθήματα εδώ, στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας.
Τους τελευταίους μήνες πήρατε την απόφαση να αφήσετε την ασφάλεια της πατρικής στέγης. Μένετε μόνη σας ή συγκατοικείτε;
Μένω μόνη μου από τον Δεκέμβριο και δεν συγκατοικώ με κανέναν.
Πώς είναι η προσωπική σας ζωή; Έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες σας με το σύντροφό σας Δημήτρη Ουγγαρέζο.
Δεν με ενοχλούν κάποιες φωτογραφίες που μπορεί να βγήκαν. Στην προσωπική μου ζωή είμαι πάρα πολύ καλά, ευτυχώς, περνάω όμορφα. Είναι το πιο σημαντικό να έχεις ανθρώπους να σε στηρίζουν. Είτε πρόκειται για τη σχέση σου είτε για φίλους ή για την οικογένειά σου.
Σας απασχολεί το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας;
Είναι και για μένα, όπως για τους περισσότερους ανθρώπους, ένα όνειρο που σίγουρα θέλω να γίνει πραγματικότητα. Προέρχομαι από μια πάρα πολύ δεμένη οικογένεια, οπότε πάνω σε αυτό το πρότυπο που είχα από το σπίτι μου, θα ήθελα κι εγώ κάποια στιγμή να χτίσω τη δική μου οικογένεια.
Θέλετε να κάνετε πολλά παιδιά;
Ναι, θα ήθελα πολλά. Θα ήθελα ιδανικά να κάνω τρία παιδιά! Δύο πάντως σίγουρα. Ένα κι ένα!
Ποια νιώθετε ως πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σας;
Όταν κληθώ να αντιμετωπίσω το θάνατο. Όχι το δικό μου, αλλά το θάνατο κάποιου αγαπημένου μου προσώπου. Αυτό ακόμη δεν ξέρω πώς θα το αντιμετωπίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση