GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Στόχος μας να εξαντλήσουμε την τετραετία

Mε στόχο την εξάντληση της τετραετίας κινείται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Αυτό αν...

Τσίπρας: Στόχος μας να εξαντλήσουμε την τετραετία

Mε στόχο την εξάντληση της τετραετίας κινείται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Αυτό ανέφερε κατά την εισήγηση του στην Πολιτική Γραμματεία, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τις συστημικές δυνάμεις του παλιού πολιτικού συστήματος.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές είναι ο ελληνικός λαός να κρίνει αν σωστά πάλεψε η κυβέρνηση στη σκληρή διαπραγμάτευση τους τελευταίους μήνες και, εν τέλει, ποιος μπορεί να καταφέρει το καλύτερο δυνατό για τη χώρα αποτέλεσμα στη διαπραγμάτευση για το χρέος στο τέλος του έτους.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι δεν πρέπει η εκλογική μάχη να μετατραπεί σε έναν εμφύλιο της Αριστεράς, αλλά θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να προβάλλει το αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης σε αντιπαράθεση με τη νεοφιλελεύθερη δόμηση της Ευρώπης, αλλά και με το εγχώριο συστημικό μπλοκ.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση