GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ

Σε πλήρες αδιέξοδο φθάνει ο Μνημονιακός πλέον Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ.Τσίπρας και Πρωθυπουργός της χώρας με μόνη λύση για όλους πια την προ...

Σε πλήρες αδιέξοδο φθάνει ο Μνημονιακός πλέον Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ.Τσίπρας και Πρωθυπουργός της χώρας με μόνη λύση για όλους πια την προσφυγή στις βουλευτικές εκλογές, για την δραπέτευσή του και για όσους δεν μάγεψε την απαλλαγή τους απ’ αυτόν. Πριν ο όλεθρος "Τσίπρα" διαλύσει την κοινωνία, την οικονομία τη ζωή μας.

Χωρίς ένα οργανωμένο πολιτικό στρατό παρά ένα συνοθύλευμα προσωπικών ιδεών, χωρίς πολεμοφόδια παρά τα δανεικά χρήματα των ξένων, χωρίς γνώση του διεθνούς περιβάλλοντος παρά ανόητες τριτοκοσμικές ιδέες, χωρίς αξιωματικούς παρά δοσίλογους πολιτικούς αλμπάνηδες, χωρίς στρατηγική παρά ερασιτεχνικούς τακτικισμούς και κυρίως χωρίς όραμα παρά ηδονικές καταστροφολογίες επέλεξε να παραπλανήσει τον λαό και να τον οδηγήσει σε μία σύγκρουση και πανωλεθρία που το κόστος της θα το πληρώνουμε για δεκαετίες. Αρνήθηκε δε μετά να ομολογήσει την ήττα του και να αποχωρήσει εντίμως ενώ επέλεξε ατιμωτικά να σφετερίζεται την εξουσία στηριζόμενος στους άλλοτε πολιτικούς αντιπάλους του και τώρα σύμμαχους του.

Τελευταίος αυτοκράτορας μία ανώμαλης κοινωνίας που ανέδειξε την απάτη ως υπέρτατη αξία επέλεξε να αντισταθεί μαζί με τους πολυπληθείς πιστούς του οπαδούς μέχρι τέλους. Επέλεξε μάταια ως λύτρα παράδοσης να γίνει ο υπέρτατος Μνημονιακός Πρωθυπουργός που θα αποστείλει τους Νόμους του Κράτους σε όλα τα Κοινοβούλια για έγκριση, επέλεξε να δει τη διάλυση του ελληνικού χρηματιστηρίου και των μετοχικών κεφαλαίων των πάλαι ποτέ κραταιών επιχειρήσεων, επέλεξε να δει το ελληνικό στόλο να εκποιείται. Επέλεξε να ρητορεύει και όταν οι εχθροί μπήκαν στην πόλη με τη δική του υπαιτιότητα.

Το τελευταίο στάδιο του πολιτικού εκφυλισμού του είναι ο εκβιασμός προς τους ίδιους τους βουλευτές της πλειοψηφίας για να υπερψηφίσουν το πιο ατιμωτικό Μνημόνιο που έφερε Πρωθυπουργός, χωρίς να έχει ηττηθεί ο ελληνικός στρατός στο πεδίο της μάχης.

Επέλεξε τον εξευτελισμό του λαού ως ύστατη ελπίδα πρόκλησης της αυτοκτονίας του και διατήρησης του στην εξουσία. Αμέσως επόμενο και τελικό στάδιο η μήνη του λαού προς αυτόν που άλλα του έταξε και άλλα του έδωσε. «Μάχαιρα έδωσε, μάχαιρα θα λάβει» την ημέρα των εκλογών ή νωρίτερα.

Μόνη ελπίδα ένα νέο όραμα, ένας νέος αρχηγός, ένας νέος στρατός που θα πολεμήσει δημοκρατικά για την ανεξαρτησία της Ελλάδας από τους ανόητους και μοχθηρούς ηγέτες. Λύση που η φύση και η ιστορία θα φέρει σε κάθε περίπτωση. Λύση που όσο αργεί θα έιναι και καλύτερη.

Χωρίς τους τυφλούς στρατιώτες του σκότους, τους πάντα ηττημένους...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση