GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρχίζουν κινητοποιήσεις αγρότες και κτηνοτρόφοι...

Στον "χορό" των κινητοποιήσεων εισέρχεται, από τις 16 Σεπτεμβρίου, η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών και Κτηνοτρόφων, ...

Στον "χορό" των κινητοποιήσεων εισέρχεται, από τις 16 Σεπτεμβρίου, η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών και Κτηνοτρόφων, που αριθμεί πάνω από 20.000 μέλη σε όλη την Ελλάδα.
Μεταξύ των μελών της είναι η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής Χρήστος Γκόντιας, "από τις 16 Σεπτεμβρίου, όλοι οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα, με τα αγροτικά τους μηχανήματα θα συγκεντρωθούν σε δρόμους, τελωνεία, λιμάνια που έχουν επιλεχθεί από τις κατά τόπους συνελεύσεις, ζητώντας δικαίωμα στην παραγωγή, δικαίωμα στη ζωή".
Αγρότες και κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται -μεταξύ άλλων- για θέματα που αφορούν τη φορολογία και το ασφαλιστικό τους.
Στο μεταξύ, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για αύριο κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, λόγω της προεκλογικής περιόδου στην οποία εισήλθε η χώρα, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της Δημήτρης Καμπούρης.
Ωστόσο, ο ίδιος διευκρίνισε, ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις κατά νομό, για την πραγματοποίηση παραστάσεων διαμαρτυρίας στις Περιφέρειες της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση