GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "Παναγιά η κεντροαριστερή"...

Κ. Σημίτης 15 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2000 - Διακοπές στη Σίφνο (μονίμως εκεί(!), γιατί άραγε;) Αυτόν τον "κύριο" -ΦΩΤΟ- είχε ψηφίσει -για δ...

Κ. Σημίτης 15 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2000 - Διακοπές στη Σίφνο (μονίμως εκεί(!), γιατί άραγε;)
Αυτόν τον "κύριο" -ΦΩΤΟ- είχε ψηφίσει -για δεύτερη φορά- ο Ελληνικός λαός στις 9 Απριλίου 2000 ....για πρωθυπουργό της Χώρας!
Αμήχανος κάτω από την εικόνα της Θεομήτορος, φοβισμένος και -ίσως- γενικώς ..εσμένος ..με την ζώνη του -ευλόγως- χαλαρή!
Φόβος Θεού(;) - OXI ....τους -όποιους- "ομόθρησκούς" του και τους Μασόνους της Μεγάλης Στοάς φοβόταν ....εκεί όπου έπρεπε να "λογοδοτήσει", για την παρουσία του στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για την Παναγιά.
Αυτός ο "κύριος" σακάτεψε ένα ολόκληρο Έθνος(άραγε πόσες γενιές;) ....και κανείς -απολύτως- δεν τον "ενόχλησε" !
Δυστυχώς, κάποιοι συνεργαζόμενοι της -κατ' ευφημισμόν- εκσυγχρονιστικής λέσχης Σημίτη, του ΟΠΕΚ(Οργανισμός Προωθήσεως Εκσυχρονισμού Κοινωνίας) βρίσκονται στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση και συνεχίζουν τα μνημόνια υπέρ των κλεπτοκρατικών λαμογίων της κό.λα.ση. ς.
Ο γενοκτόνος του Ελληνικού έθνους ....των παιδιών μας, διαφεντεύει ακόμα τον τόπο μας υπογείως ....από σκοτεινές και ρυπαρές "στοές".
[ΙΔΕ ΣΧΤ. Είμαστε "μπαίγνια" των εκσυγχρονιστών της νεοφιλελεύθερης Λέσχης του ΠΑΣΟK Σημίτη ....του "ΟΠΕΚ".] ( http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/05/k.html )
Με όλο τον σεβασμό, αλλά "Συν Παναγιά και χείρα κίνει" ....συνΈλληνα.
(Οι ντομάτες και τ' αυγά -μεσογειακή διατροφή- είναι ωφέλιμα ....κάνε χρήση)
[ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ]

1 σχόλιο

  1. Ohi ola na ta rihnoume stous Masonous. Toulahiston diavaste kai ligo peri Masonias.
    Pote kai pouthena den leme pos eimaste atheoi.
    An afto to ypokeimeno parousiazei ton eafto tou san Masono kakws.
    Einai ena skouliki.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση