GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σίριαλ με Καβενάγκι στον Ολυμπιακό!

Το… σίριαλ του Φερνάντο Καβενάγκι καλά κρατεί! Αρχικά, ακούστηκε ως σενάριο για τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στη συνέχεια έγινε γνωστό πως...

Σίριαλ με Καβενάγκι στον Ολυμπιακό!
Το… σίριαλ του Φερνάντο Καβενάγκι καλά κρατεί! Αρχικά, ακούστηκε ως σενάριο για τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στη συνέχεια έγινε γνωστό πως αυτές τις ημέρες θα είναι στην Κύπρο, προκειμένου να συζητήσει με τον ΑΠΟΕΛ.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα της Αργεντινής «infobae.com» κάνει ακόμη πιο… περίπλοκη την περίπτωση του πρώην επιθετικού της Ρίβερ Πλέιτ, καθώς μπλέκει και τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν καταθέσει ίδια πρόταση με τους Κύπριους και μάλιστα ο 32χρονος επιθετικός φέρεται να την κοιτά πιο «ζεστά», αφού στην ομάδα του Πειραιά αγωνίζονται οι φίλοι του, Τσόρι και Εστέμπαν Καμπιάσο!
«Μετά την αποχώρησή του από τη Ρίβερ Πλέιτ, ο Καβενάγκι ταξιδεύει για την Ευρώπη, αλλά ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ο προορισμός του… Κύπρος ή Ελλάδα;», ήταν ο τίτλος της ιστοσελίδας.
πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση