GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά τις διακοπές του Τσίπρα η Ερείκουσα απέκτησε... γιατρό - ΒΙΝΤΕΟ

Στο πανέμορφο νησί του Ιουνίου, την Ερείκουσα, βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας όπου πέρασε ολιγοήμερες διακοπές με την σύζυγό του. Ο Πρωθυπουργός έ...

Μετά τις διακοπές του Τσίπρα η Ερείκουσα απέκτησε... γιατρό - ΒΙΝΤΕΟ

Στο πανέμορφο νησί του Ιουνίου, την Ερείκουσα, βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας όπου πέρασε ολιγοήμερες διακοπές με την σύζυγό του.

Ο Πρωθυπουργός έφτασε το πρωί του Σαββάτου στον αερολιμένα Κέρκυρας κι από εκεί αναχώρησε με ταχύπλοο σκάφος για το απομακρυσμένο διαπόντιο νησάκι που είχε επιλέξει και πέρυσι για τις διακοπές του.

Εκεί τον περίμενε ο φίλος του και συμφοιτητής του από το Πολυτεχνείο ο οποίος είναι αντιδήμαρχος του νησιού. Ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της Ερείκουσας οι οποίοι του είπαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως το γεγονός ότι δεν υπήρχε γιατρός στο νησί. Όπως αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ δημοσιογράφος του Corfu Tv, το νησί μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού απέκτησε τελικά στρατιωτικό γιατρό.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση