GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μεϊμαράκης σκέφτεται να ΜΗΝ ψηφίσει το νέο Μνημόνιο! Ποια εισήγηση έχει στο συρτάρι...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Εντονος προβληματισμός αναπτύσσεται στους κόλπους της ΝΔ για τη στάση που πρέπει να κρατήσει τ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Εντονος προβληματισμός αναπτύσσεται στους κόλπους της ΝΔ για τη στάση που πρέπει να κρατήσει τη Βουλή αν έρθει υπό τις παρούσες συνθήκες το νέο Μνημόνιο. Ακόμη και στον ηγετικό περίγυρο υπάρχουν σκέψεις για το αν πρέπει να δοθεί, χωρίς προϋποθέσεις, θετική ψήφος που αφορούν και το θέμα της (μη) διενέργειας εκλογών.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του press-gr, έχουν γίνει εισηγήσεις στον Β. Μεϊμαράκη η ΝΔ να ψηφίσει "παρών" ώστε:

1. Να μην εμποδίσει την ψήφιση της συμφωνίας λόγω της οριακής κατάστασης που βρίσκεται η χώρα

2. Να μην ταυτιστεί όμως και με ένα Μνημόνιο που το θεωρεί καταστροφικό και θα "αποτελειώσει" και τη ΝΔ..

3. Να εκθέσει πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ αφού θα φανεί καθαρά ότι δεν έχει την δεδηλωμένη από την στιγμή που η Αριστερή Πλατφόρμα και οι άλλοι διαφωνούντες (31 συνολικά) δεν ψηφίσουν πάλι. "Απέχοντας" κατ' ουσίαν από την ψηφοφορία η ΝΔ, το νέο Μνημόνιο μπορεί να περάσει με τους 131 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ - και ανάλογα τι θα κάνουν Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ.

Μένει να φανεί αν θα δεχτεί αυτές τις εισηγήσεις ο κ. Μεϊμαράκης τις οποίες πάντως σκέφτεται πολύ σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση