GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραμέλες με εκχύλισμα… κάνναβης στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη, για υπόθεση ναρκωτικών, ένας 42χρονος στο Ρέθυμνο μετά από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν οι αστυνομικοί και τους οδήγη...

Καραμέλες με εκχύλισμα… κάνναβης στο Ρέθυμνο
Συνελήφθη, για υπόθεση ναρκωτικών, ένας 42χρονος στο Ρέθυμνο μετά από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν οι αστυνομικοί και τους οδήγησαν σε σχετική έρευνα σε κατάστημα ιδιοκτησίας.
Στο κατάστημα οι αστυνομικοί εντόπισαν εβδομήντα δύο είδη καραμέλας τα οποία περιέχουν εκχύλισμα κάνναβης εντός διάφανης διαφημιστικής συσκευασίας, δεκατρείς ειδικές συσκευές αλέσεως ακατέργαστης κάνναβης, πέντε γυάλινες συσκευές καπνίσματος τύπου ναργιλέ, οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία ήταν ειδικοί για χρήση ακατέργαστης κάνναβης. Επίσης βρήκαν τρείς σωλήνες καπνίσματος με επιστόμιο για χρήση ακατέργαστης κάνναβης, τρεις δερμάτινες θήκες, με ειδικά σετ για χρήση κοκαΐνης και συγκεκριμένα συσκευή ρινικής εισπνοής και μαχαιρίδιο με λεπίδα ακριβείας.
Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν επιπλέον, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Η προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου αφορά στο να εξακριβωθεί ο συγκεκριμένος άνδρας εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις ναρκωτικών στο Ρέθυμνο, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση