GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ: Μεγάλη πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη κοντά σε σπίτια

Φωτιά που ξέσπασε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στους πρόποδες της Πάρνηθας στην περιοχή της Βαρυμπόμπης και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού...

Φωτιά που ξέσπασε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στους πρόποδες της Πάρνηθας στην περιοχή της Βαρυμπόμπης και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού Ι. Μίχα κοντά στα σπίτια. Η φωτιά μέχρι στιγμής καταστρέφει το πευκοδάσος ενώ στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως 3 μποφόρ.
Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει απειληθεί άμεσα κάποιο σπίτι, ωστόσο υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα λόγω των πολλών και διάσπαρτων στο δάσος οικιών.
Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής αποτελούμενη από 50 άντρες με 25 οχήματα και 21 άτομα πεζοπόρο τμήμα, που δημιουργούν ζώνες γύρω από τα σπίτια και μάχονται να περιορίσουν το καταστροφικό έργο της πυρκαγιάς που ξέσπασε ύποπτη ώρα, στο τέρμα οδού και κάτω από ύποπτες συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση