GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πιο χυδαία αποστασία και εκτροπή...

Από τον  Μιχ. Καρχιμάκη. Καλό θα ειναι οταν μιλά οποιοσδήποτε σήμερα για αποστασίες,να μην ξεχνά να αναφέρεται και στην ποιο χυδαία απ...

Από τον Μιχ. Καρχιμάκη.

Καλό θα ειναι οταν μιλά οποιοσδήποτε σήμερα για αποστασίες,να μην ξεχνά να αναφέρεται και στην ποιο χυδαία αποστασία,στην πιο χυδαία θεσμική εκτροπή που έγινε σε βάρος του εκλεγμένου Πρωθυπουργού Γ Παπανδρεου, απο μια μειοψηφία εσωκομματικών δυνάμεων που έπαιξαν το παιγνίδι των οικονομικών και των πολιτικών επιδιώξεων διαφόρων.
Πόσο αυτό κόστισε στους πολίτες αυτης της χώρας και την χώρα την ίδια;
(κυριως στους αδύναμους και τους πραγματικούς δημιουργούς )
ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΑ.
Ομως για ολα αυτα δεν μιλάει σχεδόν κανεις.
Ακομα και τώρα που όλοι διαπιστώνουν οτι δεν υπηρχε άλλος δρόμος
και που η μοναδικές πρωτοβουλίες μας επρεπε να ειναι οι μεταρυθμισεις,οι προοδευτικές,με στόχο την δημιουργία κανόνων και την εισροή υποκλαπεντος η υπονομευμένου πλούτου αλλα και με παράλληλο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης και διεύρυνσης της παραγωγικής βάσης της χώρας.
Αυτα για να μην ξεχνιόμαστε.
Γιατι και η χώρα και οι άνθρωποι θα ηταν σε αλλα επίπεδα σήμερα αν δεν είχε ανατραπεί ο εκλεγμένος Πρωθυπουργός του 44%και εαν είχε ολοκληρώσει την συνταγματική τετραετία με βάση την εντολή του Ελληνικου λαού στις εκλογες του 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση