GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηράκλειο: Προβλήματα έφερε το καλοκαιρινό μπουρίνι

Προβλήματα σε περιοχές του Ηρακλείου και σε καλλιέργειες προκάλεσε το Αυγουστιάτικο μπουρίνι που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι. Στην περ...

Ηράκλειο: Προβλήματα έφερε το Καλοκαιρινό μπουρίνι
Προβλήματα σε περιοχές του Ηρακλείου και σε καλλιέργειες προκάλεσε το Αυγουστιάτικο μπουρίνι που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι.
Στην περιοχή του Τσούτσουρα Ηρακλείου καθώς και στο Δεμάτι τα λασπόνερα παρέσυραν αυτοκίνητα ενώ στις εκβολές ποταμού κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία έσπευσε να ανασύρει τέσσερα αυτοκίνητα που είχαν παρασυρθεί και είχαν καλυφθεί με λάσπη.
Στην περιοχή της Μεσαράς η χαλαζόπτωση που σημειώθηκε και η βροχόπτωση που ακολούθησε προκάλεσαν σημαντικά προβλήματα στην αγροτική παραγωγή.
Επίσης σημειώθηκαν και κατολισθήσεις στο δρόμο Ηράκλειου - Μοιρών στην περιοχή Κάτω Μουλίων.
Έντονες βροχοπτώσεις σημειωθήκαν και σε άλλα σημεία της βόρειας Κρήτης, όπως είναι το Οροπέδιο, η Νεάπολη, το Σίσι και η Μίλατος Λασιθίου καθώς και σε σημεία της ενδοχώρας του Νομού Ηρακλείου.
Φωτογραφία και βίντεο από το cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση