GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λόγω εκλογών! Ο Κουράκης αναδιπλώθηκε για την κατάργηση των Θρησκευτικών...

Harry Lazaropoulos Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Πριν από λίγο πληροφορήθηκα άλλη μία απίστευτη «πρωτοβουλία» κυβερνητικού στελέχους και ...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Πριν από λίγο πληροφορήθηκα άλλη μία απίστευτη «πρωτοβουλία» κυβερνητικού στελέχους και προσωπικού φίλου του πρωθυπουργού.
Πρόκειται για τον κ. Τάσο Κουράκη, αυτόν τον γραφικό τύπο με τις ρυτίδες, το βαμμένα μαλλί και την κοτσίδα που έγινε υφυπουργός Παιδείας. Θα μπορούσα να τον αποκαλέσω «μπάμπω», όπως τον λένε μεταξύ τους στην ΟΛΜΕ, αλλά το βρίσκω τραβηγμένο.
Όπως έμαθα λοιπόν, τώρα που «κολλάει το σίδερο», ο κ. Κουράκης πήρε την πρωτοβουλία και κάλεσε στο γραφείο του μία «Ένωση Αθέων» στα μέλη της οποίας δεσμεύτηκε για την κατάργηση των Θρησκευτικών από τα σχολεία, επισημαίνοντας ότι «κάτι τέτοιο επιθυμεί διακαώς και ο πρόεδρος Τσίπρας».
Το περιεχόμενο της συνάντησης (και διάφορα αλλα παραλειπόμενα που δεν γράφονται) έγιναν γνωστά στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών αλλά και στο Μαξίμου.
Ο μακαριότατος Ιερώνυμος απέστειλε αμέσως στο γραφείο του κ. Κουράκη την Ένωση Θεολόγων και -προσέξτε τώρα- ο Τσίπρας υποχρέωσε τον υφυπουργό να τη δεχθεί και να συζητήσει με τα μέλη της.
Παρότι ο κ. Κουράκης δεν ήθελε να δει τους θεολόγους όπως ο διάολος το λιβάνι, αναγκάστηκε τελικά να δεσμευθεί ότι στα σχολεία θα παραμείνει κανονικά το μάθημα των Θρησκευτικών και η πρωινή προσευχή. Όχι ότι τα πιστεύει αλλά ανάγκα εκλογών και οι ιδεοληπτικοί «πείθονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση