GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυροβόλησαν και λήστεψαν επιχειρηματία στο Μοσχάτο...

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε δέκα λεπτά μετά τις πέντε το απόγευμα στο Μοσχάτο επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη 134, σε βάρος 58χρονου επιχειρ...

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε δέκα λεπτά μετά τις πέντε το απόγευμα στο Μοσχάτο επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη 134, σε βάρος 58χρονου επιχειρηματία στον κλάδο του ελαιόλαδου.
Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο επιχειρηματίας, ο οποίος τη στιγμή που έβγαινε από την επιχείρησή του, τον πλησίασε ένας άγνωστος άντρας, κατά περιγραφή του θύματος, αλλοδαπός, ο οποίος φορούσε κελεμπία και με την απειλή πιστολιού του ζήτησε το τσαντάκι μέσης που φορούσε το θύμα.
Ο δράστης φαίνεται νόμιζε ότι το θύμα καθυστερούσε, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει σε βάρος του, όμως το όπλο υπέστη εμπλοκή και ο δράστης με δεύτερη προσπάθεια όπλισε και τον πυροβόλησε ξανά, τραυματίζοντας το θύμα του στο πόδι, ενώ στη συνέχεια του άρπαξε το τσαντάκι και τράπηκε σε φυγή στους γύρω δρόμους.
Το θύμα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη. Το τσαντάκι σύμφωνα με πληροφορίες είχε στο εσωτερικό του μόνο ένα μικρό χρηματικό ποσό και τα προσωπικά έγγραφα του θύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση