GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο

Ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε σήμερα νεκρός στο σπίτι του στις Μοίρες Ηρακλείου. Πρόκειται για ένα άνδρα ηλικίας περίπου 71 χρονών ...

Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο
Ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε σήμερα νεκρός στο σπίτι του στις Μοίρες Ηρακλείου.
Πρόκειται για ένα άνδρα ηλικίας περίπου 71 χρονών τον οποίο εντόπισε η κόρη του που τον αναζήτησε καθώς είχε να δώσει σημεία ζωής από χθες.
Σύμφωνα με το cretapost.gr, το άψυχο σώμα του 71χρονου βρήκε να κείτεται μέσα σε μία λίμνη αίματος η ίδια του η κόρη αργά το μεσημέρι όταν μετέβη στο πατρικό της σπίτι. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος ηλικιωμένος δέχηκε τρία χτυπήματα από μαχαίρι- δύο στο λαιμό κι ένα στην κοιλιακή χώρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες, το φονικό όπλο – το μαχαίρι στην συγκεκριμένη περίπτωση – δεν βρέθηκε στο σπίτι του 71χρονου ενώ δεν βρέθηκαν ούτε ίχνη πάλης.
Οι αστυνομικές αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα γίνει αύριο ενώ οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για πιθανή εγκληματική ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση