GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ώρα των αποφάσεων: Κρίσιμη σύσκεψη στο Μαξίμου για τις εκλογές

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με κυβερνητικά και κομματικά στελέχη θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέ...

Η ώρα των αποφάσεων: Κρίσιμη σύσκεψη στο Μαξίμου για τις εκλογές
Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με κυβερνητικά και κομματικά στελέχη θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου.  Στη σύσκεψη, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 14:00, ενδέχεται να ληφθούν αποφάσεις ως προς τις πολιτικές πρωτοβουλίες που θα ακολουθήσουν.
Η εκταμίευσης της πρώτης δόσης από τον ESM την Πέμπτη το πρωί για την αποπληρωμή του ομολόγου της ΕΚΤ και η υπερψήφιση του ελληνικού προγράμματος από τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια ανοίγουν τον δρόμο για το εσωτερικό "ξεκαθάρισμα" του πολιτικού σκηνικού, με την προκήρυξη εκλογών από των πρωθυπουργό να είναι πλέον θέμα χρόνου.
Σύμφωνα με τα τελευταία σενάρια - και μετά την οριστική ρήξη με την Αριστερή Πλατφόρμα - ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται την λύση των εκλογών - εξπρές.
Ο πρωθυπουργός φαίνεται να παρακάμπτει τους αρχικούς σχεδιασμούς για πρόταση παροχής ψήφου εμπιστοσύνης από τη Βουλή και να παραδίδει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, την παραίτηση της κυβέρνησης, ανοίγοντας το δρόμο για κάλπες μέσα στον Σεπτέμβριο, με πιθανότερες ημερομηνίες τη 13η και την 20η του μήνα.
 "Οι οριστικές ανακοινώσεις είναι θέμα εικοσιτετραώρων", όπως είπε χθες εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο παλιός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και υπουργός ΠΑΠΕΝ, Πάνος Σκουρλέτης,  με καταληκτική ημερομηνία, όπως φαίνεται, την ερχόμενη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση