GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σουηδία: Δύο νεκροί από επίθεση με μαχαίρι σε ΙΚΕΑ

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε σοβαρά σε επίθεση με μαχαίρι σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ στην πόλη της Vesteras, περίπου μία ώ...

Σουηδία: Δύο νεκροί από επίθεση με μαχαίρι σε ΙΚΕΑ

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε σοβαρά σε επίθεση με μαχαίρι σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ στην πόλη της Vesteras, περίπου μία ώρα δυτικά της πρωτεύουσας Στοκχόλμης. 

Σύμφωνα με τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης και τον Mattias Johansson, επικεφαλής του τοπικού καταστήματος, όλα τα θύματα είναι πελάτες, που την ώρα της επίθεσης βρισκόταν στο κατάστημα. 

"Γύρω στις 13.00 το μεσημέρι λάβαμε μια κλήση που μας ενημέρωνε για τραυματισμούς στο ΙΚΕΑ (...) Στο κατάστημα βρήκαμε έναν άνδρα και μία γυναίκα που είχαν δεχτεί μαχαιριές και κατόπιν υπέκυψαν στα τραύματά τους. Άλλος ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί σοβαρά", ανέφερε η αστυνομία της επαρχίας Βάστμανλαντ σε ανακοίνωσή της.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει έναν ύποπτο για την επίθεση. Ο τραυματίας είναι ένας άνδρας περίπου 35 ετών ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, είπε η εκπρόσωπος των τοπικών υγειονομικών αρχών Έβα Λίνταλ. Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει δώσει καμία άλλη διευκρίνιση για την ταυτότητα των θυμάτων και του υπόπτου.

Τα σουηδικά τηλεοπτικά κανάλια μετέδιδαν το απόγευμα εικόνες από το εξωτερικό του καταστήματος, το οποίο εκκενώθηκε και είναι περικυκλωμένο από αστυνομικούς. Η τοπική εφημερίδα VLT, επικαλούμενη τον διευθυντή του καταστήματος, ανέφερε ότι τα θύματα ήταν "τακτικοί πελάτες" και ότι η διπλή ανθρωποκτονία έγινε στο τμήμα μαγειρικών σκευών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση