GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία

Στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που είναι προγραμματισμένη για σήμερα, Παρασκευή, αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την κ...


Στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που είναι προγραμματισμένη για σήμερα, Παρασκευή, αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την κάθοδο του κόμματος στις εκλογές, μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης και την επίσημη ανεξαρτητοποίηση της Αριστερής Πλατφόρμας. Στη συνεδρίαση πάντως δεν θα δώσει το παρών ο Αλέξης Τσίπρας.

Η υπηρεσιακή κυβέρνηση αναμένεται να συγκροτηθεί την ερχόμενη Δευτέρα και το πιθανότερο είναι ότι θα παραιτηθούν όλα τα κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με ερωτηματικό δίπλα στο όνομα του Ευκλείδη Τσακαλώτου εξαιτίας της κρισιμότητας της θέσης που κατέχει.

Στον αέρα ακόμα η ημερομηνία των εκλογών
Πάντως, - παρότι αφέθηκε να διαρρεύσει η 20η Σεπτεμβρίου - η ημερομηνία των εκλογών παραμένει στον αέρα καθώς τα κόμματα της αντιπολίτευσης σκοπεύουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις διερευνητικές εντολές που θα λάβουν.
Ο πρωθυπουργός πιθανότατα θα παραιτηθεί από τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών και ο αμέσος επόμενος, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, δήλωσε ότι σκοπεύει να αξιοποιήσει τη δεύτερη διερευνητική εντολή και ξεκινήσει διαβουλεύεσεις με τα υπόλοιπα κόμματα, προκειμένου να καθυστερήσει όσο μπορεί τις εκλογές.

Το τρίτο κόμμα που αναμένεται να πάρει την εντολή είναι πλέον η Λαϊκή Ενότητα καθώς με 25 βουλευτές, αφήνει τέταρτους το Ποτάμι και τη Χρυσή Αυγή, που έχουν από 17.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση