GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεϊμαράκης για συμφωνία στη Βουλή: Όποιος διαφοροποιηθεί, θα διαγραφεί

«Όποιος διαφοροποιηθεί θα διαγραφεί» ξεκαθαρίζει προς καθε εσωτερική κατεύθυνση ο Ευαγγελος Μεϊμαράκης, αναφερόμενος στη στάση του κό...

Μεϊμαράκης για συμφωνία στη Βουλή: Όποιος διαφοροποιηθεί, θα διαγραφεί
«Όποιος διαφοροποιηθεί θα διαγραφεί» ξεκαθαρίζει προς καθε εσωτερική κατεύθυνση ο Ευαγγελος Μεϊμαράκης, αναφερόμενος στη στάση του κόμματος έναντι των βουλευτών του, κατά την ψήφιση στη Βουλή της συμφωνίας με τους δανειστές.
Ο πρόεδρος της ΝΔ προσανατολίζεται να εισηγηθεί την υπερψήφιση της συμφωνία, με το σκεπτικό ότι μια κακή συμφωνία είναι καλύτερη από μια μη συμφωνία. «Τα μέτρα και την κακή διαπραγμάτευση τα χρεώνω αποκλειστικά στον Αλέξη Τσίπρα. Αν η συμφωνία δεν ψηφιστεί πάμε σε άτακτη χρεωκοπία, κοινωνική αναταραχή και εθνικό νόμισμα. Όποιος έχει τα κότσια ας αναλάβει την ευθύνη» αναφέρει.
Παράλληλα, με δήλωσή του στη Real News ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει ότι δεν υφίσταται κανένας εκλογικός αιφνιδιασμός. «Όλοι τις περιμένουν τις εκλογές. Υπάρχουν υπουργοί που τις προαναγγέλλουν. Ήδη δημιουργείται κλίμα πολιτικής αστάθειας και αβεβαιότητας» σημειώνει.
Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» της Κυριακής, σχετικά με τις εκλογές, ο κ. Μεϊμαράκης σημειώνει ότι «αν υπάρξει παραίτηση και ζήτημα εκλογών, εμείς είμαστε έτοιμοι. Πιστεύουμε όμως, πρώτον, ότι είναι καταστροφή, δεν είναι λύση. Και δεύτερον, ότι ο κ. Τσίπρας δεν θα πείσει τους Έλληνες πολίτες για ποιον λόγο κάνει εκλογές. Διότι μόλις πριν από έξι μήνες πήρε εντολή. Και κανείς δεν την αμφισβητεί. Κατά συνέπεια γιατί θα κάνει εκλογές; Αν όμως, θέλει να δραπετεύσει και να πάει σε εκλογές, οι πολίτες θα του δώσουν την ευκαιρία να δραπετεύσει».
Ο κ. Μεϊμαράκης επιχειρεί «άνοιγμα» στους ψηφοφόρους του «Ναι» στο δημοψήφισμα, λέγοντας ότι «σε αυτούς οφείλουμε πρωτίστως να απευθυνθούμε» ενώ, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και στην ιδιαιτερότητα της λίστας, ξεκαθαρίζει ότι στελέχη που αποχώρησαν ή εκδιώχθηκαν δεν θα μπουν σε εκλόγιμες θέσεις. 
Ερωτηθείς για την επιστροφή παλαιών στελεχών στη ΝΔ ο κ. Μεϊμαράκης σημειώνει ότι «το παλαιό δεν σημαίνει κατ' ανάγκη λάθος και το νέο δεν σημαίνει κατ' ανάγκη σωστό. Πρέπει να συνθέσουμε τον ενθουσιασμό των νέων και σωστών με την εμπειρία των παλαιών. Και αυτό ισχύει πιο πολύ στην πιο κρίσιμη περίοδο της χώρας».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση