GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν ο Αλ. Καλύβης διδάσκει Ντοσκογιέφσκυ στον Αλ. Τσίπρα...

Harry Lazaropoulos Παραιτήθηκε ο Αλέκος Καλύβης από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανακοίνωσή του κατηγορεί τον Τσίπρα ότι διαχ...

Harry Lazaropoulos
Παραιτήθηκε ο Αλέκος Καλύβης από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανακοίνωσή του κατηγορεί τον Τσίπρα ότι διαχειρίζεται το κόμμα με όρους πολιτικής χαρτοπαιξίας.
Η κατηγορία είναι βαθύτερη διότι ο διανοούμενος Καλύβης μέμφεται τον κ. Τσίπρα ότι συμπεριφέρεται όπως ο «Παίκτης» (του Φιοντόρ Ντοσκογιέφσκυ). Όταν μου το είπαν έψαξα ένα επιμύθιο που να ταιριάζει στην περίπτωση.
Βρήκα αυτό: «Να η επιβράβευση ενός ή δύο αιώνων μόχθου, υπομονής και τιμιότητας. Να που οδηγούν η σταθερότητα του χαρακτήρα, η οικονομία και τα λελέκια πάνω στη στέγη!
Τι άλλο θέλετε;
Δεν υπάρχει υψηλότερο ιδανικό, κι αυτοί, μαργαριτάρια της ηθικής, κρίνουν το κόσμο ολόκληρο σύμφωνα με τη δική τους άποψη, ρίχνοντας το ανάθεμα σε όσους δεν τους ακολουθούν».

=> Όχι ότι θα το καταλάβουν κάποιοι που δεν το έχουν με τα βιβλία και ανδρώθηκαν από κομματικούς σωλήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση