ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Όταν ο Αλ. Καλύβης διδάσκει Ντοσκογιέφσκυ στον Αλ. Τσίπρα...

Share it:
Harry Lazaropoulos
Παραιτήθηκε ο Αλέκος Καλύβης από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανακοίνωσή του κατηγορεί τον Τσίπρα ότι διαχειρίζεται το κόμμα με όρους πολιτικής χαρτοπαιξίας.
Η κατηγορία είναι βαθύτερη διότι ο διανοούμενος Καλύβης μέμφεται τον κ. Τσίπρα ότι συμπεριφέρεται όπως ο «Παίκτης» (του Φιοντόρ Ντοσκογιέφσκυ). Όταν μου το είπαν έψαξα ένα επιμύθιο που να ταιριάζει στην περίπτωση.
Βρήκα αυτό: «Να η επιβράβευση ενός ή δύο αιώνων μόχθου, υπομονής και τιμιότητας. Να που οδηγούν η σταθερότητα του χαρακτήρα, η οικονομία και τα λελέκια πάνω στη στέγη!
Τι άλλο θέλετε;
Δεν υπάρχει υψηλότερο ιδανικό, κι αυτοί, μαργαριτάρια της ηθικής, κρίνουν το κόσμο ολόκληρο σύμφωνα με τη δική τους άποψη, ρίχνοντας το ανάθεμα σε όσους δεν τους ακολουθούν».

=> Όχι ότι θα το καταλάβουν κάποιοι που δεν το έχουν με τα βιβλία και ανδρώθηκαν από κομματικούς σωλήνες.
Share it:
Reactions:

Αποψη

Hotnews

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση