GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ν. Παππάς: Ο μηδενισμός δεν βοηθά κανέναν

Απορρίπτει τα σενάρια για κυβέρνηση εθνικής ενότητας και επικρίνει τη στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που εξέφρασαν την διαφωνία τους μ...

Ν. Παππάς: Ο μηδενισμός δεν βοηθά κανέναν
Απορρίπτει τα σενάρια για κυβέρνηση εθνικής ενότητας και επικρίνει τη στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που εξέφρασαν την διαφωνία τους με την συμφωνία που επιτεύχθηκε με τους δανειστές, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».
«Ο μηδενισμός δεν βοηθά κανέναν, ούτε αυτούς που τον χρησιμοποιούν», επισημαίνει ο Νίκος Παππάς και προσθέτει: «η κατάσταση ερμαφροδιτισμού, “στηρίζω καταψηφίζοντας”, δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ».
«Το χρέος δεν μειώνεται όταν το βρίζεις και το ονοματίζεις, στο σύνολό του κιόλας, με ένα κάρο επίθετα. Μειώνεται όταν επιμένεις και καταφέρνεις να συζητηθεί όπως έγινε τώρα» αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας. «Το να υπονοείς ότι τα προβλήματα θα λυθούν αν πάμε τον κ. Τόμσεν στα δικαστήρια, είναι μια άποψη που υποβιβάζει μέχρι εκμηδενισμού την πολιτική, τα κόμματα, τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις και συμμαχίες».
Ο κ.Παππάς αναφερόμενος στα σενάρια για κυβέρνηση εθνικής ενότητας λέει ότι «όσοι ονειρεύονται σενάρια λύσεων πίσω από την πλάτη του λαού ας συνεχίσουν να το κάνουν μόνοι τους» και προσθέτει ότι η απόφαση για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες «δεν εξαρτάται από κάποιον εκτός της χώρας».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση