GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξαλλη η Μακρή στη Βουλή: Ξεγελάσατε και πουλήσατε το λαό

Οργισμένη και σε υψηλούς τόνους ήταν η τοποθέτηση της Ραχήλ Μακρή στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών στη Βουλή. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...

Έξαλλη η Μακρή στη Βουλή: Ξεγελάσατε και πουλήσατε το λαό

Οργισμένη και σε υψηλούς τόνους ήταν η τοποθέτηση της Ραχήλ Μακρή στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών στη Βουλή.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε την κυβέρνηση για «παράκαμψη όλων των διαδικασιών» στη διαδικασία ψήφισης του νέου μνημονίου και κατόπιν μίλησε για τα μέτρα που περιλαμβάνονται.

«Τα μέτρα στέλνουν έναν ακόμη λογαριασμό στην ελληνική κοινωνία, με κατάργηση ΕΚΑΣ, συντάξεων και άνοιγμα ομαδικών απολύσεων», είπε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τις συνέπειες στην επιχειρηματική κοινότητα. «Στέλνετε το λογαριασμό στους επιχειρηματίες που καλούνται να πληρώσουν υπέρογκους φόρους».

Η κα Μακρή συνέχισε τις επιθέσεις προς την κυβέρνηση, σημειώνοντας ειρωνικά: «Το μνημόνιο και τα μέτρα τα διαβάσαμε, παρόλο που πράξατε ό,τι μπορούσατε για το αντίθετο».

Κατόπιν, στο στόχαστρό της έβαλε το διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση τον προστατεύει παρόλο που αυτός έκλεισε τις τράπεζες, αλλά και παλιότερα, με τη στάση που είχε κρατήσει απέναντι στις επιτροπές της Βουλής.

Η Ραχήλ Μακρή έκανε λόγο για «μονταζιέρες του Μαξίμου» που χρησιμοποιούνται για «χυδαίες επιθέσεις σε βουλευτές».

«Η διαπλοκή δεν πατάσσεται με το να πηγαίνετε στα κανάλια της διαπλοκής», είπε απευθυνόμενη προς την κυβέρνηση και συμπλήρωσε: «Ξεγελάσατε και πουλήσατε τον ελληνικό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση