GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί μια εικόνα έντονη και θλιβερή- ΒΙΝΤΕΟ

«Όλος ο ελληνικός λαός παρακολουθεί μια εικόνα έντονη και θλιβερή. Λέγατε ωμά ψέματα μεταξύ σας και προς τον ελληνικό λαό» υποστήριξε στην Ο...

Βενιζέλος: Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί μια εικόνα έντονη και θλιβερή- ΒΙΝΤΕΟ

«Όλος ο ελληνικός λαός παρακολουθεί μια εικόνα έντονη και θλιβερή. Λέγατε ωμά ψέματα μεταξύ σας και προς τον ελληνικό λαό» υποστήριξε στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, τόνισε ακόμη πως «είναι πολιτικό θράσος να μιλάτε για ‘κατεπείγον’, όταν εσείς οι ίδιοι μας κατηγορούσατε για τον ίδιο λόγο».

«Ο κ. Τσακαλώτος έχει αποκτήσει και χιούμορ και είναι ιδιαίτερα άνετος. Γιατί έχει επαναπαυθεί στην ανάμνηση του κ. Βαρουφάκη. Γιατί σκέφτεστε πως η σύγκριση μαζί του σας ευνοεί. Όμως, ο λαός δεν θα σας ξεχάσει ούτε εσάς» είπε επίσης, ο κ. Βενιζέλος.

Αναφορικά με το μνημόνιο επεσήμανε πως «είναι το πιο τραγικό, το πιο επαχθές» και συνέχισε σχολιάζοντας το κατεπείγον λέγοντας πως «η αιτιολογία του κ. Τσακαλώτου είναι κατανοητή, αλλά είναι πολιτικό θράσος. Όταν εμείς ζητούσαμε την ίδια διαδικασία μας λοιδορούσατε. Θα υιοθετήσω το κατεπείγον εάν ο κ. Τσίπρας ή ο κ. Τσακαλώτος ζητήσει συγγνώμη».

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για την συνταγματικότητα του συνταξιοδοτικού, αναφέροντας πως «η κυβέρνηση δεν είναι έτοιμη να πει εάν μετατρέπει το νομοσχέδιο σε ειδικό συνταξιοδοτικό για να μπορέσουν να μπουν οι τροπολογίες. Έχει τη δυνατότητα να το κάνει; Υπάρχουν θέματα ουσιαστικής αντισυνταγματικότητας, γιατί τα δικαστήρια έβγαλαν τις δικές μας αποφάσεις. Δεν φέρνετε μελέτες για τον αντίκτυπο των ρυθμίσεων που περνάτε».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση