GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυροβολισμοί στο Φέργκιουσον, σε πορεία για τον Μάικλ Μπράουν

Πυροβολισμοί ακούστηκαν στο Φέργκιουσον κατά τη διάρκεια της πορείας εκατοντάδων ανθρώπων στη μνήμη του 18χρονου άοπλου μαύρου Μάικλ ...

Πυροβολισμοί στο Φέργκιουσον, σε πορεία για τον Μάικλ Μπράουν
Πυροβολισμοί ακούστηκαν στο Φέργκιουσον κατά τη διάρκεια της πορείας εκατοντάδων ανθρώπων στη μνήμη του 18χρονου άοπλου μαύρου Μάικλ Μπράουν, έναν ακριβώς χρόνο μετά τον φόνο του από τον λευκό αστυνομικό Ντάρεν Ουίλσον, κατά του οποίου δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Η πορεία ξεκίνησε από τον τόπο του φόνου και κατευθυνόταν προς την εκκλησία, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη τελετή, όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Δεν έχει γίνει γνωστή η προέλευσή τους, ούτε εάν υπάρχουν τραυματισμοί.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για περίπου έξι πυροβολισμούς, οι οποίοι πάντως φαίνεται πως δεν κατευθύνονταν προς τους συγκεντρωμένους.

Μετά τους πυροβολισμούς η πορεία διεκόπη, ενώ περιπολικά και ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο πίσω από την εκκλησία, απ' όπου φέρονται να προήλθαν οι πυροβολισμοί.
Ο αρχηγός της αστυνομίας της κομητείας του Σεν Λούις Τζον Μπελμάρ δήλωσε οργισμένος με το συμβάν που αμαύρωσε τις εκδηλώσεις μνήμης: "Αυτό είναι το είδος του συμβάντος που προσπαθούμε να αποφύγουμε. Είναι θλιβερό. Προσπαθούμε να κρατήσουμε τον κόσμο όσο πιο ασφαλή γίνεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση