GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ από τις λεπτομέρειες της δολοφονίας του εστιάτορα στην Ύδρα

Προκλητικοί, αδίστακτοι και αρνούμενοι κάθε σχέση με το άγριο έγκλημα εμφανίστηκαν την Τρίτη ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά οι Γεωργια...

Σοκ από τις λεπτομέρειες της δολοφονίας του εστιάτορα στην Ύδρα

Προκλητικοί, αδίστακτοι και αρνούμενοι κάθε σχέση με το άγριο έγκλημα εμφανίστηκαν την Τρίτη ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά οι Γεωργιανοί που κατηγορούνται για την ληστεία και το άγριο έγκλημα στην Ύδρα την περασμένη εβδομάδα. Η αδίστακτη συμμορία των εννιά Γεωργιανών ήταν ψύχραιμη και για το μόνο που αγωνιούσαν ήταν πώς θα φύγουν από το νησί.

Οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 67χρονου εστιάτορα, που βασανίστηκε στα χέρια τους και «έσβησε» σε 15 μόλις λεπτά από ασφυξία, εσωτερική αιμορραγία και έμφραγμα- είναι ανατριχιαστικές.  Το ιατροδικαστικό πόρισμα αναφέρει ότι ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται σε απόφραξη των αεροφόρων οδών σε συνδυασμό με έμφραγμα. Επίσης, ο 67χρονος έφερε μώλωπες από χτυπήματα, σπασμένα πλευρά και ρήξη σπλήνας

«Άκουγα τα μουγκρητά του άντρα μου από τους πόνους στον κάτω όροφο του σπιτιού. Κατάλαβαν ότι του έκαναν βασανιστήρια για να τους πει πού έχει τα χρήματα. Εμένα με είχαν δέσει στην καρέκλα και είχαν φιμώσει. Με φύλαγαν δύο από τους ληστές» είπε στην κατάθεσή της η σύζυγος του 67χρονου.

Συγκεκριμένα η γυναίκα μίλησε για τις σκόρπιες κουβέντες που άκουσε μεταξύ των δραστών και κατάλαβε ότι επρόκειτο για Γεωργιανούς, καθώς στην ταβέρνα απασχολείται ένα ζευγάρι από τη χώρα που ουδεμία σχέση έχει με το περιστατικό αναφέρει δημοσίευμα της Espresso.

Η συμμορία έφτασε σταδιακά στο νησί μέχρι τις 10 το βράδυ του Σαββάτου. Σχημάτισαν διαφορετικές παρέες και έκατσαν στην ταβέρνα του 67χρονου. Κάθισαν σε διαφορετικά τραπέζια με θέα όλες τις πλευρές του διόροφου σπιτιού που βρίσκεται δίπλα στο κατάστημα, για να κατοπτεύσουν τα «τρωτά» σημεία του σπιτιού. Έφαγαν και ήπιαν σαν κύριοι και όταν το ζευγάρι έκλεισε το μαγαζί, τους ακολούθησαν και μπήκαν από το δεύτερο όροφο σκίζοντας τη σήτα του μπάνιου.

Στις 3:30 το ζευγάρι των αρχηγών έφυγε με θαλάσσιο ταξί προς τη Βάρκιζα έχοντας μαζί τα 47.000 ευρώ που είχαν αρπάξει από τον εστιάτορα. Στις 5 προσπάθησαν να φύγουν και οι υπόλοιποι Γεωργιανοί αλλά δεν υπολόγισαν τον αστυνομικό του τμήματος της Ύδρας που κάλεσε τον ιδιοκτήτη του θαλάσσιου ταξί να γυρίσει αμέσως. Όταν εκείνοι κατάλαβαν πως όλα είχαν τελειώσει, άρχισαν να πετούν στη θάλασσα τα κινητά τους τηλέφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση