GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα χορέψει στο "Dancing with the Stars" η Μαρία Κορινθίου;

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στο TV Έθνος για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον. Πώς αποδέχεται η ίδια τον χαρ...

Θα χορέψει στο
Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στο TV Έθνος για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον.
Πώς αποδέχεται η ίδια τον χαρακτηρισμό «sex symbol» που της έχει αποδοθεί;
«Ως γυναίκα είναι εξαιρετικά κολακευτικό. Ως ηθοποιός πρέπει να αποδεικνύω με την πάροδο του χρόνου ότι δεν είμαι μόνο αυτό. Νομίζω ότι στο θέατρο, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια, απέδειξα στον κόσμο ότι δεν είμαι μόνο εικόνα. Χάρηκα πολύ όταν άνθρωποι με σημαντική πορεία μέσα στο θέατρο μου μίλησαν με εξαιρετικά καλά λόγια. Ηταν για μένα η μεγαλύτερη επιβράβευση» εξομολογήθηκε η ίδια.
Μεταξύ άλλων, η ίδια δεν παρέλειψε να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με το μέλλον των επαγγελματικών της:
«Μου έχουν γίνει προτάσεις πολλές φορές και πολύ καλές. Τη δεδομένη στιγμή θεώρησα ότι έπρεπε να δώσω βάση στο θέατρο. Υπήρξαν βέβαια και προτάσεις που δεν με αντιπροσώπευαν»
Και συνέχισε:
«Από το χειμώνα θα βρίσκομαι στο θέατρο «Λαμπέτη», στους «Ανδρες έτοιμους για όλα» των Ρέππα - Παπαθανασίου. Ξεκινάμε μέσα Οκτώβρη. Συζητάω και κάτι άλλο που μπορεί να μου κλείσει και τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Μου έχει γίνει πρόταση για πρωινή εκπομπή αλλά και παιδικό θέατρο. Οπότε θα το δούμε. Σίγουρα Ρουά "ματ" και "Ανδρες έτοιμοι για όλα"».
Όσον αφορά την πιθανή συμμετοχή της σε ένα talent show, όπως το Dancing with the Stars, η Μαρία Κορινθίου δήλωσε:
«Μ' αρέσει ο χορός. Με φλερτάρει χρόνια το συγκεκριμένο πρόγραμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση