GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΛΠΑ. Eγκληματικη αδιαφορια!

Λεγομαι Θεοτοκης Χρηστος και εχω πληρωσει στην ΕΛΠΑ συνδρομες για δυο αυτοκινητα. Την Κυριακη 16 Αυγουστου και ωρα 6.10 καλεσα το 10400 ...

Λεγομαι Θεοτοκης Χρηστος και εχω πληρωσει στην ΕΛΠΑ συνδρομες για δυο αυτοκινητα.
Την Κυριακη 16 Αυγουστου και ωρα 6.10 καλεσα το 10400 της ΕΛΠΑ εχοντας μεινει στο δρομο απο ψυγειο και ιμαντα η απαντηση ηταν απεργουμε κυριε δεν μπορουμε να στειλουμε οχημα ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!
Παίρνοντας επανειλημμένα ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ!!!!
Το αποτελεσμα ηταν να πληρωσω την interamerican.
Το γεγονος συνεβη στην εθνικη οδο απο Καλαματα προς Αθηνα στην στροφη για Μελιγαλα.
Κατοπιν συμβουλης του δικηγορου μου και της αστυνομιας που παρευρισκοταν στο σημειο λογω της επικινδυνοτητας θα υποβληθει μηνυση κατα της ελπα και τον υπαλληλων της βαρδιας για την εγκληματικη αδιαφορια σας.
Επιφυλάσσομαι για καθε νομιμο δικαιωμα και δημοσιοποίησης του γεγονοτος.

1 σχόλιο

  1. Φιλε μου εχεις δικιο.Εχεις πληρωσει συνδρωμη και πρεπει να εξυπηρετηθεις.Και εγω ομως που ειμαι απληρωτος 22 μηνες καπως πρεπει να αντιδρασω δεν νωμιζεις?Θα μου πεις και εγω τη φταιω?ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ.Εχω νοικια απληρωτα δεη θα την κοψουνε οπου ναναι κτλ.Και κατι τελευταιο.Λες οτι πληρωσες την ιντεραμερικαν.μα αυτη δεν κανουν ουτε συνδρομες ουτε μεταφορες αν δεν εισαι πελατης τους μεσω ασφαλειας.Αρα κατι δεν παει καλα με την ''καταγγελια σου''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση