GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Hurriyet: Οι Έλληνες βυθίζουν τους μετανάστες (βίντεο)

Ένα προκλητικό βίντεο σύμφωνα με το οποίο Τούρκοι ψαράδες υποστηρίζουν πως άνδρες του λιμενικού διεμβόλισαν φουσκωτό στο οποίο επέβαι...

Hurriyet: Οι Έλληνες βυθίζουν τους μετανάστες (βίντεο)
Ένα προκλητικό βίντεο σύμφωνα με το οποίο Τούρκοι ψαράδες υποστηρίζουν πως άνδρες του λιμενικού διεμβόλισαν φουσκωτό στο οποίο επέβαιναν περίπου 50 μετανάστες δημοσιεύει η εφημερίδα Hürriyet.
Στο ερασιτεχνικό βίντεο που τράβηξαν οι Τούρκοι εμφανίζεται ένα σκάφος του ελληνικού λιμενικού που προσεγγίζει το φουσκωτό. Λίγο αργότερα, οι μετανάστες βρίσκονται στη θάλασσα. Το μικρό τους σκάφος βυθίζεται, ενώ το σκάφος του λιμενικού απομακρύνεται από το σημείο.
"Κρατούσε κάτι που φαινόταν σαν λόγχη στο χέρι του" ακούγεται η φωνή ενός Τούρκου στο βίντεο, αναφερόμενος σε Έλληνα λιμενικό. "Έχουν βυθίσει το σκάφος".
Αν και ο Τούρκος ψαράς υποστηρίζει πως είδε τον Έλληνα λιμενοφύλακα που τρύπησε την βάρκα, κάτι τέτοιο δεν καταγράφεται στο βίντεο, Επίσης, η εικόνα είναι αρκετά θολή και δεν διακρίνεται αν το σκάφος ανήκει όντως στο Ελληνικό Λιμενικό Σώμα.
Ο Τούρκος ψαράς υποστηρίζει πως εκείνος περισυνέλεξε τους μετανάστες, ανάμεσα τους αρκετές γυναίκες και παιδιά.
Το περιστατικό συνέβη στα ανοιχτά της Σμύρνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση