GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Χατζη-Joanna Krupa βαφτίστηκε στον Ιορδάνη

Εν Ιορδάνη ποταμό εισήλθε η καλλονή Joanna Krupa προκειμένου να βαπτιστεί...  Το 36χρονο μοντέλο από την Πολωνία, πέρασε ένα πνευματικ...

Η Χατζη-Joanna Krupa βαφτίστηκε στον Ιορδάνη
Εν Ιορδάνη ποταμό εισήλθε η καλλονή Joanna Krupa προκειμένου να βαπτιστεί...  Το 36χρονο μοντέλο από την Πολωνία, πέρασε ένα πνευματικό Σαββατοκύριακο στο Ισραήλ, όπου επισκέφτηκε ένα ειδικό σημείο στον Ιορδάνη ποταμό που βαφτίζονται συμβολικά οι Χριστιανοί όλοι του κόσμου.
Η όμορφη καθολική, φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της θείας τελετής φορώντας τον παραδοσιακό λευκό χυτώνα, κάτω από το οποίο επέλεξε να φορέσει ένα ροζ και μπλε μπικίνι.

«Το έκανα γιατί όταν είμαστε μωρά, οι γονείς μας αποφασίζουν αν θα πρέπει να βαφτιστούμε. Ως ενήλικας, ήθελα να επιβεβαιώσω τα πιστεύω μου και να δείξω ευγνωμοσύνη για τη ζωή μου και όσα έχω καταφέρει».
Καθώς, σύμφωνα με την παράδοση, κάθε Χριστιανός που επισκέπτεται τους Αγίους Τόπους και που βαπτίζεται στον Ιορδάνη ποταμό αποκτα το προσωνύμιο "Χατζή", στο εξής το όμορφο μοντέλο λέγεται Χατζη-Joanna Krupa.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση