GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Που είναι η Κέιτ; O Ουίλιαμ πήγε σε γάμο συνοδευόμενος από την Πίπα

Που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Κέιτ Μίντλετον και δεν συνοδεύει τον σύζυγό της στις κοινωνικές εκδηλώσεις; Μια ακόμα φορά που ο πρ...

Που είναι η Κέιτ; O Ουίλιαμ πήγε σε γάμο συνοδευόμενος από την Πίπα

Που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Κέιτ Μίντλετον και δεν συνοδεύει τον σύζυγό της στις κοινωνικές εκδηλώσεις;

Μια ακόμα φορά που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εμφανίστηκε μόνος του! Ο μελλοντικός βασιλιάς της Βρετανίας βρέθηκε στο γάμο ενός αγαπημένου φίλου του, που πραγματοποιήθηκε στο νότιο Ντέβον το περασμένο Σαββατοκύριακο, παρέα με την κουνιάδα του, Πίπα Μίντλετον.

"Κανείς δεν ξέρει γιατί δεν ήρθε η Κέιτ. Ολοι μιλούσαν για αυτή την απουσία το επόμενο πρωί στην αίθουσα που πήραμε το πρωινό. Μάλιστα ο Γουίλιαμ και η Πίπα έμειναν και την επόμενη ημέρα του γάμου στο ξενοδοχείο όπου μέναμε όλοι οι καλεσμένοι", αναφέρει πηγή στην Daily Mail.

Η συγκεκριμένη απουσία της Κέιτ Μίντλετον έχει προκαλέσει αίσθηση, καθώς είναι μία από τις πολλές κοινωνικές εμφανίσεις που έχει ακυρώσει η δούκισσα του Κέιμπριτζ μετά τη γέννηση της πριγκίπισσας Σαρλότ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση