GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Φίλης επιβεβαιώνει (τη διάλυση;): Τσακαλώτος και Σακελλαρίδης μπορεί να μην είναι υποψήφιοι!

Επιβεβαίωσε ο Νίκος Φίλης τις πληροφορίες ότι υπάρχει προβληματισμός για το αν θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Οικονο...

Επιβεβαίωσε ο Νίκος Φίλης τις πληροφορίες ότι υπάρχει προβληματισμός για το αν θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Όπως είπε ο κ Φίλης (Παραπολιτικά 90,1), οι εκλογές θα φέρουν πολιτική σταθερότητα στη χώρα, ενώ εκτίμησε πως οι πολίτες έχουν τη διάθεση να δημιουργήσουν μια νέα προοπτική για την χώρα.
Παράλληλα επεσήμανε ότι είναι αδιανόητο να υπάρξει συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το παλιό κομματικό κατεστημένο. «Έχει σημασία να δούμε εάν το νέο – που εκπροσωπείται από το ΣΥΡΙΖΑ - θα μπορέσει να δώσει μια προοπτική εξόδου ή θα ακολουθήσουμε τον παλαιοκομματισμό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση