GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν έκανε τίποτα μεμπτό. Μπορεί να μην έχει καν κέρδη!» Ο Τσίπρας (ως άλλος Καραμανλής του 2008-2009!) υπερασπίστηκε πλήρως των Φλαμπουράρη...

Κάθε μέρα  παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις το θέμα με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, Αποτέλεσμα της αγωνιώδους τακτικής να σταματήσει η συζήτηση ε...

Κάθε μέρα  παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις το θέμα με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, Αποτέλεσμα της αγωνιώδους τακτικής να σταματήσει η συζήτηση ενόψει και των εκλογών της Κυριακής, ήταν να εμφανιστεί ο κ. Τσίπρας ως ... απολογητής και... λογιστής του κ. Φλαμπουράρη. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη (στο STAR Channel) το βράδυ της Πέμπτης  ο πρώην πρωθυπουργός ισχυρίστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι από τη δουλειά των 3,9 εκατ. ευρώ, που πήρε η κατασκευαστική του κ. Φλαμπουράρη για τη δημιουργία αλιευτικού καταφυγίου στο Βραχάτι Κορινθίας, μπορεί να μην έχει καν κέρδη!

«Ποτέ στο παρελθόν ο Φλαμπουράρης δεν είχε χαρακτηριστεί διαπλεκόμενος. Πήρε μια δουλειά ο άνθρωπος τον Νοέμβρη του 2014 πριν γίνουν εκλογές, ούτε υπουργός, ούτε στέλεχος ήταν, ζούσε από τη δουλειά του» είπε ο κ. Τσίπρας στον eniko και στον Νίκο Χατζηνικολάου. «Γίνεται η εκλογική διαδικασία, δέχεται την τιμητική πρόταση να γίνει υπουργός και αμέσως αποχωρεί, φεύγει από το ΔΣ της εταιρείας του» συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Φλαμπουράρης πήρε μία δουλειά τον Νοέμβριο του 2014 και τα νούμερα είναι παραπλανητικά» τόνισε ο κ. Τσίπρας. «Διαβάζω ότι πρόκειται για σύμβαση 3,9 εκατ.ευρώ» παρατήρησε ο δημοσιογράφος. «Δεν ξέρω, νομίζω ότι είναι 1-1,5 εκατ. ευρώ» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Και να σας πω, μπορεί να μην έχει καν κέρδη γι' αυτή τη δουλειά, με τις εκπτώσεις που κάνουν οι εργολάβοι»!

Ο κ. Τσίπρας (θυμίζοντας την τακτική του Κ. Καραμανλή που υπερασπιζόταν ανεπιτυχώς τους δικούς τοιυ υπουργούς την περίοδο 2008-2009) υπερασπίστηκε απολύτως τις πράξεις του κ. Φλαμπουράρη. «Μόλις έγινε υπουργός παραχώρησε τις μετοχές του και έκανε τα χαρτιά του να βγει στη σύνταξη», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Αλέκο Φλαμπουράρη και συνέχισε διερωτώμενος: «Πού είναι το μεμπτό;».

«Το ηθικό ζήτημα είναι αν κάποιος ως υπουργός χρησιμοποιεί τη θέση του για να πάρει μία δουλειά. Αυτό δεν έγινε με τον Φλαμπουράρη», υποστήριξε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε για τον πολιτικό του μέντορα: «Είναι επαγγελματίας. Πήρε μια δουλειά πριν γίνει υπουργός και όταν έγινε υπουργός μεταβίβασε την εταιρεία. Όταν λοιπόν αυτή η δουλειά βγήκε τρεις μήνες πριν γίνει υπουργός που είναι το θέμα;».

Κατά την άποψη που εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με την υπόθεση Φλαμπουράρη και την μεταβίβαση των μετοχών της κατασκευαστικής του εταιρείας με ένα απλό ιδιωτικό συμφωνητικό: «Έτσι γίνονται οι μεταβιβάσεις μετοχών».

«Υπάρχει κάποιο ηθικό θέμα;» συνέχισε ο κ. Τσίπρας αιτιολογώντας πλήρως τις πράξεις του κ. Φλαμπουράρη και κατέληξε: «Με ρωτάτε αν η γραφειοκρατία τηρήθηκε στο ακέραιο;»...

1 σχόλιο

  1. ΤΟ 1965 ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ
    ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ.

    ΤΟ 1989 ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ, ΛΟΓΩ ΚΟΣΚΩΤΑ, ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΤΟ 1993 ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ-ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ
    ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ, ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
    ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,
    ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΛΠ...

    Τ0 2008-2009 ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΠΟΥ ΜΑΣ
    ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

    2015. ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, Ο ΣΟΙΜΠΛΕ, Ο ΓΕΡΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, Ο ΣΚΑΙ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ, Ο ΑΝΤΕΝΝΑ, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΜΕ ΨΕΥΤΟΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΦΤΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. Ο ΛΑΟΣ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
    ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ 400 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ 10.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ !

    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ;

    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !

    ΨΗΦΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση