GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο Νο2! Βρέθηκε νεκρός ο πρώην πρόεδρος του Αχαρναϊκού. Ήταν όμως αυτοκτονία;

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει το θάνατο του Γιώργου Μωυσιάδη. Ο πρώην πρόεδρος του Αχαρναϊκού βρέθηκε νεκρός, σε ηλικία μόλις 38 ετών...

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει το θάνατο του Γιώργου Μωυσιάδη. Ο πρώην πρόεδρος του Αχαρναϊκού βρέθηκε νεκρός, σε ηλικία μόλις 38 ετών, την Κυριακή το απόγευμα στην περιοχή της Πάρνηθας, χτυπημένος με μια σφαίρα στο κεφάλι και έχοντας στο χέρι του ένα 45άρι πιστόλι και στα πόδια μια χειροβομβίδα αμυντικού τύπου.

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της ομάδας του Μενιδίου, εντοπίστηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Toyota, στον οδό Αγίου Μερκουρίου στο Μενίδι. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, καθώς σύμφωνα με αναφορές συγγενικών του προσώπων, ο άνδρας αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα.

Ο Μωυσιάδης, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε νόμιμη άδεια οπλοφορίας από το 2012 έως τον Μάιο του 2015, οπότε και δεν την ανανέωσε, καθώς η σύζυγός του διατηρούσε πρακτορείο ΟΠΑΠ που είχε γίνει στο παρελθόν στόχος ληστών.

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία των Αχαρνών ο θάνατος του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Αχαρναϊκός Γιώργου Μωυσιάδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής μέσα στο αυτοκίνητό του με τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο το οποίο βρισκόταν δίπλα του.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, πρόκειται για αυτοκτονία. Ο 38χρονος επιχειρηματίας καθόταν στη θέση του οδηγού και έφερε θανατηφόρο τραύμα στην κροταφική χώρα κρατούσε ακόμη στο χέρι του το όπλο που χρησιμοποίησε για να βάλει τέλος στη ζωή του. Όμως οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητο του πρώην προέδρου του Αχαρναϊκού δεν βρήκαν κάποιο σημείωμα που να είχε αφήσει ο αυτόχειρας, με το οποίο να εξηγεί τα αίτια της πράξης του. Κι αυτό κάνει το μυστήριο μεγαλύτερο δεδομένου ότι ο Μωυσιάδης, που χαϊδευτικά οι φίλοι του αποκαλούσαν "Μώη", είχε τη φήμη δυνατού χαρακτήρα. Η αστυνομική έρευνα πάντως συνεχίζεται.

Ο Γιώργος Μωυσιάδης ήταν πρόεδρος του Αχαρναϊκού, ομάδας της Football League, μέχρι πέρυσι, οπότε παρέδωσε τα ηνία στον Χαράλαμπο Σταμούλη. Ηταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή λόγω της ενασχόλησής του με τα κοινά, ενώ δεν έκρυβε την αγάπη του για την πόλη του και την ομάδα. Μάλιστα ο αδελφός του Στάθης είναι αρχηγός της ομάδας του Μενιδίου.

Οταν πριν από δύο χρόνια αναπτύχθηκε έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία ο εκλιπών μεταβίβαζε (πουλούσε ουσιαστικά) το ΑΦΜ της ομάδας του Μενιδίου στη Λάρισα, ο Μωυσιάδης είχε δώσει σκληρή απάντηση σε όλους όσοι τον κατηγορούσαν και τόνιζε με δημοσίευσή του στο διαδίκτυο: «Ολα τα λεφτά τα έβαλα εγώ, γιατί γουστάρω τον Αχαρναϊκό. Τέλος»! Σε διάψευση της φημολογίας προέβη τότε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχαρναϊκού Μιχάλης Τσορπατσίδης, ξεκαθαρίζοντας ότι «χρηματοδότης της ομάδας είναι μόνο ο Γιώργος Μωυσιάδης».

Τον εκλιπόντα παράγοντα, που ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, αποχαιρέτησε ο σύλλογος με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Μία μαύρη μέρα είναι η σημερινή για τον Αχαρναϊκό. Ο άνθρωπος που στήριξε την ομάδα στα δύσκολα δεν είναι πια μαζί μας. Ο Γιώργος Μωυσιάδης, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ αλλά πάνω απ' όλα ο πιο φανατικός υποστηρικτής της ομάδας μας από χτες βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων. Η διοίκηση της ΠΑΕ, οι παίκτες, το προπονητικό team αλλά και όλοι οι φίλαθλοι συντετριμμένοι εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια. Είναι βέβαιο πως τα λόγια αυτές τις δύσκολες ώρες δεν μπορούν να εκφράσουν κανένα συναίσθημα. Γι' αυτό ας σιωπήσουμε όλοι και ας προσευχηθούμε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κάθε φορά που η ομάδα θα αγωνίζεται ο "ΜΩΥ" θα είναι στη σκέψη όλων μας. Καλό ταξίδι, πρόεδρε».

1 σχόλιο

  1. ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ...Σ, ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ, ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ.

    ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
    ΑΝ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

    Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΗΝ ΝΔΟΥΛΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ
    ΚΑΝΑΛΙΑ, ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚ ΕΛΕΧΓΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
    ΑΠΟΠΑΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ
    ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΜΑΝΙΑ, ΤΗ ΛΥΣΣΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ
    ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΣΠΕΙΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ
    ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ Η ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ Η ΝΔ.

    ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΞΥΛΟ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ. Ο ΛΥΚΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ...

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΜΕ ΜΥΡΙΣΕ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ
    ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ, ΟΠΩΣ ΈΤΡΩΓΕ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
    ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 3Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση