GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρέφουν στα σχολεία 8.500 καθαρίστριες

Λύση στο πρόβλημα της καθαριότητας των σχολείων, με την παράταση των συμβάσεων των σχολικών καθαριστριών, δίδεται με Πράξη Νομοθετικού ...

Επιστρέφουν στα σχολεία 8.500 καθαρίστριες

Λύση στο πρόβλημα της καθαριότητας των σχολείων, με την παράταση των συμβάσεων των σχολικών καθαριστριών, δίδεται με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που αναμένεται να εκδοθεί -πιθανότατα εντός της ημέρας- κατόπιν συνεννόησης των συναρμόδιων υπουργείων Εσωτερικών και Παιδείας.

Την εξέλιξη πληροφορήθηκαν εκπρόσωποι των καθαριστριών στη Θεσσαλονίκη, κατά τη συνάντηση που είχαν με τον υπηρεσιακό υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Φίλιππο Τσαλίδη, στο πλαίσιο κινητοποίησης, που πραγματοποίησαν στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

"Λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι θα μπούμε και οι 8.500 καθαρίστριες στα σχολεία και θα επανέλθουμε στις θέσεις μας και τα σχολεία μας άμεσα, ίσως και από αύριο. Δεν είχαμε απάντηση τι γίνεται με τα δεδουλευμένα -έως τεσσάρων μηνών- από την προηγούμενη σχολική χρονιά, που δεν καταβλήθηκαν σε μέρος των εργαζομένων" δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η εκπρόσωπος των καθαριστριών, Φανή Τζούμα.

"Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στις διαδικασίες, έχουμε πάρει τις αιτήσεις των καθαριστριών για τις συμβάσεις έργου και έχουν τοποθετηθεί στα σχολεία πού θα πάνε, αλλά περιμένουμε το πράσινο φως από το υπουργείο" δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης του Δήμου Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση