GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεϊμαράκης: Η ψήφος διαμαρτυρίας έφερε πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ

«Η χώρα πρέπει να παραμείνει με αξιοπρέπεια και όρθια στην Ευρωπαϊκή Ένωση» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μιλώντας στην εκ...

Μεϊμαράκης: Η ψήφος διαμαρτυρίας έφερε πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ

«Η χώρα πρέπει να παραμείνει με αξιοπρέπεια και όρθια στην Ευρωπαϊκή Ένωση» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον Realfm 97,8 και πρόσθεσε:

«Γι’ αυτό η ΝΔ στήριξε αυτή την πορεία και όχι τα συγκεκριμένα μέτρα, και γι’ αυτό ζητά την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών και όχι ψήφο διαμαρτυρίας προς άλλα κόμματα. Διότι η ψήφος διαμαρτυρίας –άθελά τους- των πολιτών, έφερε πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ και έτσι φεσωθήκαμε 90 δισεκ. ευρώ. Και πιστεύω ότι είναι πάρα πολλά για μια διαμαρτυρία. Για μια ψήφο τιμωρίας».

Οκ. Μεϊμαράκης συνέχισε λέγοντας: «Ζητούμε ψήφο εμπιστοσύνης για να μπορέσουμε να προχωρήσει η χώρα μέσα από μία σταθερότητα πολιτική, που είναι η βασική παράμετρος για να ξεκινήσουμε και πάλι, ώστε να υλοποιήσουμε κάποιες από τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει, και ταυτόχρονα με την εμπειρία που έχουμε και με την προσπάθεια που θα κάνουμε, να προσπαθήσουμε να γίνουν πιο ήπιες κάποιες αποφάσεις, οι οποίες έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή μας».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση