GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε λίγο θα διαδηλώνουμε υπέρ της “φιλάνθρωπης” Τουρκίας!

Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας http://nikosklitsikas.gr/ Τα ΜΜΕ, σε διατεταγμένη υπηρεσία, μας έχουν μετατρέψει σταδιακά κι έντεχνα, αρ...

Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Τα ΜΜΕ, σε διατεταγμένη υπηρεσία, μας έχουν μετατρέψει σταδιακά κι έντεχνα, αρχικά σε...
οπαδούς της “Αραβικής άνοιξης” εναντίον των δικτατορικών αραβικών καθεστώτων, όλους Charlie, θαυμαστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τους γκέι, τις λεσβίες και το ανθρώπινο δικαίωμα τους να συνάπτουν γάμο και να γίνονται “γονείς” με την υιοθεσία παιδιών...
Ζούμε την ευτυχία που μας προσφέρει ο ευρωπαϊκός “πολιτισμός” και το πιστοποιεί ακόμη και το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.
Τι όμορφα, τι αγαλλίαση, τι πρόοδος... γίναμε σωστοί Ευρωπαίοι, πολιτισμένοι!
Βέβαια, ποτέ τα ΜΜΕ και οι “θεσμοί” δεν μας είπαν για τα κέρδη που είχαν οι πολεμικές βιομηχανίες από την καταστροφή χωρών και λαών, τα οφέλη από τον “εκδημοκρατισμό” του Ιράκ, της Λιβύης και τους συνεχιζόμενους δικούς τους πολέμους σήμερα στη Συρία και την Υεμένη...
Βέβαια, ποτέ τα ΜΜΕ και οι “θεσμοί” δεν μιλούν για τις “συμμαχικές” αραβικές χώρες, τις δημοκρατικές αραβικές χώρες, όπως η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ... όπου ο μονάρχης έχει εξουσιοδοτηθεί από τον Θεό να διορίζει τη Βουλή κι οι γυναίκες απαγορεύεται να οδηγούν ή να κυκλοφορούν χωρίς τη συνοδεία συζύγου...
Σήμερα, μετά την αιφνίδια φυγή “προσφύγων” από την Τουρκία, όπου τους περισσότερους είχαν "σταθμεύσει" για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, έχουμε την έξαρση του “ανθρωπισμού”, της “φιλοξενίας”, της “φιλανθρωπίας” και φυσικά την ανάδειξη εκείνης της χώρας που κάνει τα αδύνατα δυνατά για να υπηρετήσεις αυτούς τους ιερούς κανόνες “ανθρωπίνων δι8καιωμάτων”: την Τουρκία.
Τώρα, το διευθυντήριο της Ε.Ε., το 4ο Ράιχ, μας επέβαλλε και τη συλλογική ενοχή για τον ανθρωπισμό μας απέναντι στους φτωχούς “πρόσφυγες”, μετανάστες... (όπως ακριβώς για τη συλλογική μας ευθύνη για την αναγκαιότητα των Μνημονίων και της λιτότητας: όλοι μαζί τα φάγαμε, και την αναγκαιότητα να “εκσυγχρονιστεί” το κράτος). Ο λαός, ακόμη μια φορά με το “αριστερό” Μνημόνιο Τσίπρα, προσφέρει εκ νέου αίμα αίμα για “σωθούν” οι τράπεζες κι ο Γιούργκεν μας δουλεύει ψιλό γαζί με τον φιλάνθρωπο έλληνα φούρναρη.
Ένοχοι για τους πρόσφυγες και μετανάστες, δεν είναι αυτοί που αποκεφαλίζουν στη Συρία, ενισχυόμενοι από τους “πολιτισμένους” δυτικούς ηγέτες είναι οι λαοί που  που έχουν τραπεί σε φυγή οργανωμένα από τους ίδιους τους νεοαποικιοκράτες, τους “πολιτισμένους” της δύσης.
Βέβαια, ποτέ τα ΜΜΕ και οι “θεσμοί” δεν μίλησαν ποτέ για τους λόγους που στηρίζουν πολιτικά, εκπαιδεύουν στρατιωτικά, εξοπλίζουν με όπλα τους “εξεγερμένους” στη Συρία, τους φονιάδες αποκεφαλιστές. Φυσικά ούτε λέξη για την Τουρκία, βάση εξόρμησης των φονιάδων μισθοφόρων προς τη Συρία.
Έτσι φθάνουμε σε μια νέα φάση, που ξεκίνησε με την πλαστή φωτογραφία του πνιγμένου μικρού παιδιού, στις ακτές της Μικράς Ασίας: τον εξωραϊσμό της φιλελεύθερης, δημοκρατικής, εκσυγχρονισμένης Τουρκίας, που μπορεί να αποτελέσει τον “σταθεροποιητικό” παράγοντα, για τους φονιάδες των λαών.
Και γιατί όχι, να αναλάβει όλα όσα δεν μπορεί η αποικία Ελλάδα: Αιγαίο, ορυκτό πλούτο, Κύπρο, Θράκη και να “επενδύσει” σε ότι ξεπουλάνε οι κυβερνήσεις γερμανοτσολιάδων!
Σε λίγο, τα ΜΜΕ θα μας βγάλουν στους δρόμους και τις πλατείες  να διαδηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στο “φιλάνθρωπο” έργο του τουρκικού καθεστώτος!
Κανείς πολιτικός δεν θα τολμήσει -όχι γιατί φοβάται αλλά γιατί έχει αποδεχτεί το ρόλο εκπροσώπου και τοποτηρητή του 4ου Ράιχ και των μνημονίων-, να αναρωτηθεί δημόσια: Πως η Τουρκία είναι βάση εκπαίδευσης, εξόρμησης των τρομοκρατών και ταυτόχρονα η χώρα μοντέλο για φιλοξενία προσφύγων από της δικές της πολεμικές δράσεις;
Πριν ακόμη ξεκινήσει η “αραβική άνοιξη made in USA” την “εξέγερση” για δημοκρατία στην Συρία, το προτεκτοράτο των φονιάδων είχε κατασκευάσει “προσφυγικούς καταυλισμούς” στα σύνορα Τουρκίας Συρίας.
Η φωτογραφία που βλέπετε και που κάνει πάταγο στο διαδίκτυο και τα ΜΜΕ όλου του κόσμου, μαζί με άλλες αντίστοιχες, θέλει να μας πείσει για το σημαντικό ανθρωπιστικό έργο της τουρκικής κυβέρνησης του σουλτάνου Ερντογάν. Όμως, τραβήχτηκε τον Φλεβάρη του 2011, ένα μήνα πριν αρχίσουν στη Δαμασκό οι πρώτες “διαδηλώσεις” της Παρασκευής, εναντίον του “δικτάτορα” Άσαντ.
Σ' αυτά τα στρατόπεδα, οι λεγόμενοι πρόσφυγες έζησαν για τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Ως την ώρα που το διευθυντήριο της Ε.Ε. Αποφάσισε ότι τους έχει ανάγκη για να εισέλθουν την “αγορά φτηνής εργασίας”, κακοπληρωμένοι σκλάβοι...
Κι όλα αυτά όταν από τα πολεμικά αεροδρόμια της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Αγγλίας, τα πολεμικά μαχητικά τους πάνε κι έρχονται στην Τουρκία, το Κουρδιστάν του Ιράκ, την Ιορδανία, τη Σαουδική Αραβία, το Ισραήλ και το Κατάρ.
Κανείς δεν λέει στον ευρωπαίο πολίτη, στον έλληνα πολίτη,  πως αυτή η αεροπορική κινητικότητα των πολεμικών μηχανών του θανάτου, έχουν έναν και μοναδικό στόχο: την Αραβική Δημοκρατία της Συρίας.
Εσύ ευρωπαίε πολίτη, έλληνα πολίτη πίστευε το παραμύθι της φιλανθρωπίας, των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” για τους “πρόσφυγες”, όπως επιτάσσει το 4ο Ράιχ και το πιο χυδαίο και φονικό του όπλο: τα ΜΜΕ κι οι δημοσιογράφοι!
Υ.Γ. Ήδη σ' ολόκληρη τη δυτική Ευρώπη οι πολίτες μετά από καλέσματα της δεξιάς και της κοσμοπολίτικης νεοφιλελεύθερης "αριστεράς" διαδηλώνουν τη θέλησή τους για προσφορά "φιλοξενίας" στους "πρόσφυγες".
Η Μερκελική ιταλική αριστερά, υψώνει σ' αυτές τις εκδηλώσεις και τις "πορείες ξυπόλητων πολιτών"... τη σημαία των "εξεγερμένων" των φονιάδων του λαού της Συρίας, με τα 3 κόκκινα αστέρια.
Ο Αλέξης Τσίπρας διαδηλώνει για την Παλαιστίνη, μαζί με τους "εξεγερμένους" εναντίον του "δικτάτορα" Άσαντ (Ιούλης του 2014)
Η δική μας Μερκελική "αριστερά" είναι πιο προχωρημένη! Ο Τσίπρας διαδήλωνε μαζί με τις σημαίες των φονιάδων, ένα χρόνο πριν!

* Σχετικό: Η αχρειότητα των ΜΜΕ, ο κοσμοπολιτισμός της “ανανεωτικής αριστεράς” και οι “πρόσφυγες” από τη Συρία...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση