GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ταξίδι Τσίπρα στη Νέα Υόρκη και οι χαμένες ευκαιρίες...

Μία από τα ίδια... 'Ενα ακόμα ταξίδι 'Ελληνα πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη, για τις ''εντυπώσεις'' Στην εβδομαδιαία ...

Μία από τα ίδια...
'Ενα ακόμα ταξίδι 'Ελληνα πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη, για τις ''εντυπώσεις''


Στην εβδομαδιαία παραμονή του στη Νέα Υόρκη με αφορμή την 70η γεν. Συνέλευση του ΟΗΕ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί με τους πρόεδρους Κύπρου, Αιγύπτου, Βραζιλίας, Ισημερινού, Παλαιστίνης, τον πρωθυπουργό της Τουρκίας και τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ.
Θα έχει και αναμνηστική φωτογραφία με το ζεύγος Ομπάμα στην καθιερωμένη δεξίωση του πρόεδρου των ΗΠΑ γιά τους αρχηγούς κρατών, κυβερνήσεων και υπουργούς εκπροσώπους χωρών. Θα συμμετάσχει σε συνέδριο του φιλοχρήματου ''Ιδρύματος'' Κλίντον και θα μιλήσει στην γεν. Συνέλευση του ΟΗΕ (1η Οκτωβρίου).
Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, πιστοποιεί αυτό που φωνάζουμε χρόνια: Την νηπιακή κατάσταση της ελληνικής διπλωματίας και την μεγάλη αδυναμία της να κάνει κάτι ουσιαστικό, πέρα από τα συνηθισμένα και πεπαλαιωμένα.
Γιά παράδειγμα, περισσότερο χρήσιμη θα ήταν γιά τον πρωθυπουργό μία συνάντησή του με τον κυβερνήτη Νέας Υόρκης, 'Αντριου Κουόμο, γιά να μάθει πως η Πολιτεία καταφέρνει να προσελκύει μεγάλες επενδύσεις τα τελευταία χρόνια (με μηδενικούς φορολογικούς συντελεστές γιά μιά πενταετία), παρά η -γιά την φωτογραφία- συνάντησή του με τον... Αναστασιάδη της μισής Κύπρου, τον ''φευγάτο'' αρχιεπίσκοπο, τον φιλοχρήματο Μπιλ Κλίντον και την... Γιάννα Αγγελοπούλου.
Κατά συνέπεια, ''ειδησεογραφικά'' απομένει να δούμε μόνο σε τι εστιατόρια και καταστήματα θα κάνει ''επιδρομή'' η ελληνική αποστολή, όπως παραδοσιακά συμβαίνει κάθε Σεπτέμβριο, με αφορμή την γεν. Συνέλευση του ΟΗΕ. 'Ολα τα υπόλοιπα είναι ''δημόσιες σχέσεις'' γιά την... φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση