GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπουτάρης: Η μέρα είναι ωραία και περιμένουμε την αυριανή

Στο 85ο Εκλογικό Τμήμα ψήφισε στις 13:20 ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Βγαίνοντας από το εκλογικό κέντρο ο κ. Μπουτάρης είπε...

Μπουτάρης: Η μέρα είναι ωραία και περιμένουμε την αυριανή
Στο 85ο Εκλογικό Τμήμα ψήφισε στις 13:20 ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Βγαίνοντας από το εκλογικό κέντρο ο κ. Μπουτάρης είπε στους δημοσιογράφους: «Όπως βλέπετε τα πράγματα είναι μία χαρά. Η μέρα είναι ωραία και περιμένουμε την αυριανή».
«Πως θα είναι η αυριανή μέρα» ρώτησε δημοσιογράφος και ο κ. Μπουτάρης απάντησε: «Όπως κάθε μέρα. Δεν θα αλλάξουν σπουδαία πράγματα».
«Εσείς αύριο το πρωί θα πάτε στο γραφείο σας. Άλλοι τι θα κάνουν», συνέχισε ο δημοσιογράφος. «Άλλοι θα πάνε στο γραφείο τους, άλλοι θα πάνε σε καινούριο γραφείο και άλλοι δεν θα πάνε καθόλου σε γραφείο» ήταν η απάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης.
Πριν αναχωρήσει ο κ. Μπουτάρης, συμπλήρωσε τα δικά του προγνωστικά για το αποτέλεσμα των εκλογών, σε έναν πίνακα που έχουν φτιάξει τεχνικοί τηλεοπτικών σταθμών και δημοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση