GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικητής κατά κράτος ο ΣΥΡΙΖΑ στις μονοεδρικές - Θρίλερ στη Λευκάδα

Νικητής κατά κράτος αναδείχθηκε στις μονοεδρικές περιφέρειες της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς κερδίζει σε πέντε από αυτές, χάνει μία, ενώ υπ...

Νικητής κατά κράτος ο ΣΥΡΙΖΑ στις μονοεδρικές - Θρίλερ στη Λευκάδα
Νικητής κατά κράτος αναδείχθηκε στις μονοεδρικές περιφέρειες της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς κερδίζει σε πέντε από αυτές, χάνει μία, ενώ υπάρχει και μία που παραμένει... στον αέρα.

Η μόνη που... ξέφυγε αυτή τη φορά από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν η έδρα της Ευρυτανίας, όπου η Νέα Δημοκρατία αναδεικνύεται πρώτη με 34,33%, έναντι 33,47% του ΣΥΡΙΖΑ, και εκλέγει τον Κωνσταντίνο Κοντογεώργο.

Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ “έκλεψε” την έδρα των Γρεβενών από τη ΝΔ, συγκεντρώνοντας ποσοστό 34,99%, έναντι 32,09% της ΝΔ, και εκλέγει τον Χρήστο Μπγιάλα, ενώ ο Τιμολέων Κοψαχείλης, μέχρι πρότινος βουλευτής της ΝΔ, μένει εκτός.

Στη Ζάκυνθο, ο ΣΥΡΙΖΑ αποσπά ποσοστό 35,71%, έναντι 27,89% της ΝΔ, και εκλέγει και πάλι τον Σταύρο Κοντονή.

Στην Κεφαλλονιά, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 33,86% έναντι 27,7% της ΝΔ, και εκλέγει την Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Στη Σάμο, ο ΣΥΡΙΖΑ αποσπά ποσοστό 31,16%, έναντι 22,76% της ΝΔ, και εκλέγει τον Δημήτρη Σεβαστάκη.

Στη Φωκίδα, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 33,04%, έναντι 32,15% της ΝΔ, και εκλέγει τον Ηλία Κωστοπαναγιώτου.

Τέλος, σε θρίλερ εξελίσσεται η καταμέτρηση στη Λευκάδα, όπου με καταμετρημένο το 85,14% των ψήφων, η ΝΔ συγκεντρώνει 31,27% και ο ΣΥΡΙΖΑ 31,01%, με τη διαφορά να ανέρχεται σε 32 ψήφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση