GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μετεώρων ''Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος''

Πριν από μερικές ημέρες επέστρεψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μετεώρων ''Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος'' του Δήμου Παύλου Μελά, α...

Πριν από μερικές ημέρες επέστρεψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μετεώρων ''Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος'' του Δήμου Παύλου Μελά, από το 10ήμερο ταξίδι του στο Ζακοπάνε της Πολωνίας με αφορμή το 47ο Διεθνές Διαγωνιστικό Φεστιβάλ Παράδοσης, το οποίο ξεκίνησε στις 20 Αυγούστου και έριξε αυλαία στις 30 του ίδιου μήνα, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μετεώρων ''Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος'' έχοντας βαρύ βιογραφικό, έλαβε μέρος σε αρκετά διεθνή Φεστιβάλ σε πολλές πόλεις της Ευρώπης. Η φετινή αποστολή του απαρτίζονταν περίπου από 50 έμπειρους και ευδιάθετους χορευτές, αποσπώντας άριστες κριτικές και κερδίζοντας τρία βραβεία. Το πρώτο αφορούσε τη γνήσια προβολή της Ελληνικής παράδοσης, το δεύτερο βραβείο ήταν για την καλύτερη εθνική ημέρα, όπου μαγειρεύτηκαν ελληνικά πιάτα για 300 άτομα από τα μέλη του Συλλόγου ενώ το τρίτο δόθηκε στο μουσικό της αποστολής κ. Αξενόπουλο Αθανάσιο γι το καλύτερο παραδοσιακό τραγούδι.

Η ζωντάνια, η άψογη φιλοξενία και διαμονή αλλά και τα μοναδικά τοπία της Πολωνίας αποτελούν ορισμένους χαρακτηρισμούς που εκφράζουν τη συμμετοχή του Συλλόγου στο 47ο Διεθνές Διαγωνιστικό Φεστιβαλ Παράδοσης. Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται προς όλους τους χορευτές, στο Διοικητικό Συμβούλιο και φυσικά στο χοροδιδάσκαλο κ.Πολακτσίδη Γεώργιο για την προετοιμασία του άρτιου αποτελέσματος.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μετεώρων ''Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος'' καλεί νέους χορευτές να ενταχθούν στην παρέα του και δηλώνει ξεκάθαρα πως είναι πανέτοιμος για μια ακόμη δημιουργική, ευχάριστη και άκρως χορευτική χρονιά, διότι όπως είπε κάποιος ''όταν ένας άνθρωπος παύει να χορεύει, τότε παύει και να ζει''!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση