GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βούλιαξε" το ντιμπέιτ, νίκησε το μπάσκετ!

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας   Δημοσιογράφος. Όλοι είδαμε την συνέντευξη του κ. Μεϊμαράκη...την περασμένη Δευτέρα τα μεσάνυχτα και το χλι...

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας 
 Δημοσιογράφος.

Όλοι είδαμε την συνέντευξη του κ. Μεϊμαράκη...την περασμένη Δευτέρα τα μεσάνυχτα και το χλιαρό ντιμπέϊτ  χθες το βράδυ που κινήθηκε σε χαμηλά ποσοστά (AGB 6-9%) τηλεθέασης όπου νίκησε το μπάσκετ και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουν ο καθένας χωριστά να έρθουν πρώτο κόμμα.

Πάρα ταύτα συμπεραίνουμε ότι η αιχμή της ΝΔ για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκει αποδέκτη τον κ. Τσίπρα όπου χθες εμφανίστηκε "αμυνόμενος" απέναντι στον κ. Μεϊμαράκη με πραγματικό αντίπαλό του τον δραχμολόγο κ. Λαφαζάνη και τα διαφημιστικά του γύρω από το νομισματοκοπείο που όπως είπε θα έχουν και συνέχεια θυμίζοντας σκηνοθέτη με τις ταινίες ληστείας των καζίνο (βλέπε την ταινία η συμμορία των 12) .

Αντίθετα ο κ. Καμμένος απέδειξε ότι αντίπαλός του είναι ο κ. Μεϊμαράκης και τα εξοπλιστικά με τις εμμονές του εναντίων του κ. Σαμαρά και των συνεργατών του όπου με λάθος αναφορές απέδειξε ότι μένει σε αυτές.

Ο κ. Κουτσούμπας μας θύμισε ότι το ΚΚΕ υπάρχει ακόμα ενωμένο δυνατό" , το ΠΑΣΟΚ δήλωσε την ύπαρξή του ακόμα ενώ το Ποτάμι επικοινωνιακά έκανε το "λάθος" παρότι δημοσιογράφος ο κ. Θεοδωράκης στα ονόματα των δημοσιογράφων.... του ντιμπέϊτ!

Ο κόσμος τελικά προτίμησε το μπάσκετ τηλεοπτικά γυρίζοντας την πλάτη στην στημένη διαδικασία που μόνο όταν ξέφευγε εκεί προς το τέλος τσίμπησε νούμερα τηλεθέασης αποδεικνύοντας ότι ο κόσμος θέλει με την στάση του μια κυβέρνηση με διαφορετικό πολιτικό λόγο για να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του .

4 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος....

    Η ταινία ήταν ΜΆΠΑ... άλλα ρώταγαν οι ρετιρέ δημοσιογράφοι και άλλα απαντούσαν οι απολιτικ πολίτικοι...Τέτοια ντιμπέιτ μάτια μου σου φτιάχνω εκατό την ώρα... O αυτοεξευτελισμός πολιτικών και δημοσιογράφων σε όλο του το μεγαλείο... νικητής θα πει κανείς δεν υπήρξε; και βέβαια υπήρξε η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ που την ΑΠΕΚΛΗΣΑΝ εκκωφαντικά KAI φασιστικά οι του δημοκρατικού τόξου που τους έμεινε το τόξο KAI έκαναν βέλος τα παιδιά με τα ξυρισμένα κεφάλια και to Ελλάς τιμή χρυσή αυγή μαζί με το Εγέρθητι που ΑΎΡΙΟ με τις ηλιθιότητες τους οι κομπογιαννίτες της πολιτικής ζωής του τόπου δεν καταλαβαίνουν ότι από τώρα τους έχουν κάνει Αντιπολίτευση...

    ΚΑΙ τώρα δεν θα είναι μονοί τους αλλά και με ένα μεγάλο μέρος της λαϊκή ΜΆΖΑΣ..Ήρωες θα τους φωνάζουν και θυμηθείτε το...

    Δεν γίνετε ένα κόμμα είτε μας αρέσει είτε όχι όταν είναι η τρίτη δύναμη στην βουλή να το αποκλείεις από την ΜΑΠΑ ταινία...και όταν αυτό το κόμμα συνταγματικά ΚΑΙ νομικά ξανακατεβαίνει στης εκλογές ... Τι δεν καταλαβαίνουν πια αυτοί οι επικοινωνιολόγοι τους; ότι δημιουργούν (ΗΡΩΕΣ) ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!!!

    Θα ήμουν ο τελευταίος τον τελευταίον που θα αναγκαζόμουν να γράψω υπέρ της ΜΑΥΡΗΣ ΑΥΓΗΣ ,αλλά η δημοκρατία δεν είναι αλά καρτ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΙΔΕΣ πολιτικάντηδες..

    Είχε λοιπόν νικητή αυτή η παρωδία για έμενα και θα φανεί κατά τον Μάρτιο του 2016 ΌΤΑΝ θα ξανά έχομε εκλογές που αυτή την φορά θα της επιβάλουν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ μαζί με ΠΟΛΎ ΛΑΌ και που θα της κερδίσουν...Δεν γίνετε η ΕΛΠΊΔΑ να γίνετε Λ-ΕΠΙΔΑ...Δεν γίνετε σε αυτή την Ευρώπη τα Κράτη έθνη που την απαρτίζουν να πορεύονται με διαφορετικό μισθολόγιο, εργασιακά, κοινωνικό καθεστώς, διαφορετική φορολόγηση, διαφορετική εξωτερική πολιτική, διαφορετικό σύστημα παιδείας, υγείας, διαφορετικό συνταξιοδοτικό ,διαφορετικό Μεταναστευτικό, ΌΤΑΝ μας έρχεται ΜΕ ΦΟΡΆ και ο κλιματικός μετανάστης... και που σήμερα κανείς τους δεν λέει τίποτα για ΑΥΤΌ το μεγάλο θέμα....

    Δεν είναι το νόμισμα το πρόβλημα το πρόβλημα είναι ότι η Ευρώπη άγετε και φέρετε στα αδύναμα μέλη της σαν εξουσία του δυνατού δυνάστη και κερδοσκόπου στον αδύναμο (εταίρος της) και αυτό ανεβάζει παντού τους Εθνικιστές ΚΑΙ την διάσπαση της Ευρωζώνης τον ΛΑΟΝ κάθε ήμερα θα διασπάστε με μαθηματική ακρίβεια υπέρ τον αγορών ..ΌΤΑΝ ξεκινήσει θα το καταλάβουν; ..Ο δε Μαχαλομάγκας Βαγγέλης και ο Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ και δειλός πρωθυπουργός ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΡΊΒΕΙ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΊΠΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΑΙΔΆΚΙ με το ασκέρι του...ΔΙΑΒΑΖΩ μια διάταξη στο ασφαλιστικό και ανατριχιάζω .. ΤΑ ΑΜΕΑ λένε να πάρουν σύνταξη εξ ολοκλήρου ΌΤΑΝ θα γίνουν 67 ετών μέχρι τότε ίσως να παίρνουν 80-90 ευρώ και ΧΩΡΙΣ ΕΚΑΣ ...ΑΥΤΉ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΑΛΛΑ ...ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΤΟΥ ΚΏΛΟΥ ...μαυρίστε τους δεν θα έχετε άλλη ευκαιρία διότι θέλουν την ψήφο μας ώστε να νομιμοποιήσουμε ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΊΣΑΝ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΆΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΌΛΜΗΣΑΝ ΟΎΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ...ΜΑΥΡΊΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΚΆ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΎΡΙΖΑ ....Δεν τους βλέπετε ΤΙ ΛΈΝΕ όλοι ΜΑΖΊ ΛΈΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ---ΣΦΑΞΟΥΝ--....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια τι τις θέλουμε τις εκλογές;

    «Τώρα αυτή η κυβέρνηση, πρέπει να προετοιμάσει το έδαφος για να πάμε σε κυβερνήσεις συνεργασίας, αλλά κυβερνήσεις συνεργασίας στη βάση προγραμμάτων. Θέλουμε κόμματα με προγραμματικές δεσμεύσεις, με αρχές, με κοινωνικές αναφορές. Θέλω να πω ότι το όραμα το δικό μου και νομίζω όλων μας στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι κυβερνήσεις αυτοδυναμίας. Είναι κυβερνήσεις προγραμματικών συνεργασιών».

    Γιάννης Δραγασάκης ΙΒήμα fm 9/9/2015)
    ---------------------------------------------------------------------
    «Μέσα σε λίγες μέρες η υπηρεσιακή κυβέρνηση έκανε όσα δεν είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ επί επτά μήνες […]. Είναι δυνατόν να λέμε “δεν συνεργαζόμαστε” και να μη λειτουργούμε προς όφελος των πολιτών;»

    Βαγγέλης Μεϊμαράκης: (Action24, 4/9/2015).
    -----------------------------------------------------------

    «Χρειάζεται μια κυβέρνηση με την ευρύτερη λαϊκή υποστήριξη, άρα μια συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων»

    Φώφη Γεννηματά: (ΕΡΤ, 2/9/2015).
    -----------------------------------------------------------

    «Μόνη λύση είναι μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης και άρα εθνικής ενότητας»

    Ευάγγελος Βενιζέλος: (euro2day, 2/9/2015).
    -----------------------------------------------------------
    «Θέλουμε μια Βουλή που θα βγάλει κυβέρνηση που θα εκπροσωπεί μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία […] Η δική μας πρόταση είναι μεγάλη συνεργασία, βασισμένη σε αρχές»

    Σταύρος Θεοδωράκης: (θέατρο «Αλκμήνη», 4/9/2015).
    -----------------------------------------------------------
    «Ανεξάρτητα με το ποιο κόμμα θα είναι πρώτο, προσωπικά πιστεύω, αλλά και η Ν.Δ. πιστεύει, ότι θα πρέπει να σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, μια κυβέρνηση με όλες τις δυνάμεις που δηλώνουν ότι πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας»

    Κωστής Χατζηδάκης: (Real FM, 28/8/2015).
    -----------------------------------------------------

    ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΉΣ ΣΑΣ ΦΩΝΆΖΟΥΝ..

    «ΤΑ ΝΕΑ»: «Η χώρα χρειάζεται πανίσχυρη κυβέρνηση που θα εγγυηθεί την πολιτική σταθερότητα, ώστε να επέλθει συντομότερα το τέλος των μνημονίων» (5/9/2015).
    -------------------------------------------------------------

    «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: «Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η κοινή γνώμη απαιτεί πλέον τις κυβερνήσεις συνεργασίας όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής. […] Οποιος πολιτικός ηγέτης δείχνει να μην το αντιλαμβάνεται, εμμένει στο αίτημα της αυτοδυναμίας ή αποκλείει ντε φάκτο τη συνεργασία με άλλα κόμματα πηγαίνει σαφώς ενάντια στη θέληση των ψηφοφόρων» (5/9/2015).
    --------------------------------------------------------------------------

    «REAL NEWS»: «Υπάρχει ακόμα κανείς που δεν αντιλαμβάνεται ότι η βαριά αυτή πολιτική ατζέντα επιβάλλει τον σχηματισμό ισχυρής και σταθερής κυβέρνησης με ευρύτατη λαϊκή και κοινοβουλευτική στήριξη;» (Νίκος Χατζηνικολάου, 6/9/2015).
    -----------------------------------------------------------------------------------
    «ΤΟ ΒΗΜΑ»: «Οποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, το πολιτικό σύστημα θα κληθεί να συγκροτήσει κυβέρνηση ικανή να διατηρήσει την Ελλάδα εντός ευρωπαϊκής τροχιάς» (Αντώνης Καρακούσης, 6/9/2015).

    Συντάκτης: Νίκος Σβέρκος
    ---------------------------------------------------------------------
    ΕΎΓΕ ΤΣΙΠΡΑ ....ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΕΣ....Όλα αυτά ΘΈΛΕΙ ο κόσμος ΛΕΣ Τσιπράκο ;....ΕΕΕΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ρε κόπανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλοι κι αδέλφια, μανάδες, γέροι και παιδιά
    στα παραθύρια βγειτε και θωρείτε
    ποιοι περπατούν στα σκοτεινά και σεργιανούνε στα στενά
    φίλοι κι αδέλφια, μανάδες, γέροι και παιδιά.

    Γράφουν σημάδια, μηνύματα στο βασιλιά
    σα δε φωνάξεις έβγα να το γράψεις
    να μη σ’ ακούσουν τα σκυλιά βγάλε φωνή χωρίς μιλιά
    σημάδια και μηνύματα στο βασιλιά.

    Δημοκρατία είναι το αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολιτισμένου λαού.
    Δυστυχώς, στην πατρίδα μας, η ιερή αυτή λέξη απέκτησε μία τελείως διαφορετική έννοια από αυτή που της αρμόζει...Δημοκρατία σήμερα στην Ελλάδα δεν σημαίνει τίποτα άλλο από το τα πρόσωπα τα οποία μας κοροϊδεύουν και μας ληστεύουν την ΖΩΉ...Στο δάσος των παλιών νεκρών
    Τώρα χωριάτης φτάνει Το βασιλιά αψήφησε Την κεφαλή του χάνει

    ΆΚΟΥ ΣΎΡΙΖΑ--ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ--ΠΟΤΑΜΙ---ΠΑΣΟΚ---ΑΝ.ΕΛ


    Κι όπου φοβάται φωνή ν’ ακούει απ’ το λαό
    σ’ έρημο τόπο ζει και βασιλεύει,
    κάστρο φυλάει ερημικό, έχει το φόβο φυλαχτό
    όπου φωνή φοβάται ν’ ακούει απ’ το λαό.


    Στο δάσος των παλιών νεκρών
    Τον φέρνουν το Μπερτόλδο
    Τον άτρομο το χωρικό
    Σαν αδερφό ολόιδιο

    Τον φέρνουνε για θάνατο
    Τον φέρνουν για μαχαίρι
    Γιατί δε φίλησε ποτέ
    Του βασιλιά το χέρι

    Μα εμείς οι ρίζες οι παλιές
    Και των νεκρών οι κλώνοι
    Τον δήμιο θ’αρπάξουμε
    Αυτόν που θανατώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ
    ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΚΑΝΑΛΙΑ,
    ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ "ΒΑΓΓΕΛΑ" ΟΤΙ ΣΩΘΗΚΕ
    ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΙΟΣ ΕΩΣ ΚΑΚΟΣ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ
    Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΤΗΡΙΟΥ, ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

    ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΝΑ ΞΕΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,
    ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ, ΑΚΟΜΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ.

    ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ. ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΤΗΣ
    ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΠΟΓΚΡΟΜ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΙΑΣ, ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΟΥΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,
    ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΒΟΡΙΔΗΔΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
    ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
    Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση